op de proef gesteld

Dennis Weening wilde nog niet stoppen met Expeditie Robinson

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLDennis Weening wilde nog niet stoppen met Expeditie Robinson
RTL

Dennis Weening stopt als presentator van Expeditie Robinson. Nu blijkt dat de sidekick van Nicolette Kluijver de keuze niet zelf heeft gemaakt.

"Ik vind het wel onwijs jammer dat ik Robinson niet meer doe"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Dennis Weening stopt als presentator Expeditie Robinson
Lees ook

Dennis Weening stopt als presentator Expeditie Robinson

RTL liet vorige week nog weten dat Dennis Weening het programma niet kon combineren met zijn eigen bedrijfje. De presentator vertelt nu dat hier niets van waar is. 

"Iedereen vraagt zich af waarom ik ben gestopt met Expeditie Robinson natuurlijk en mensen denken echt dat ik ben gestopt vanwege mijn nieuwe bedrijf. Dat is dus ook niet zo." Dennis heeft het bedrijf al een aantal jaar en zou zijn kindje Expeditie Robinson er nooit voor laten schieten.

Wat is er dan wel gebeurd? "Mijn contract is gewoon niet verlengd. RTL heeft een andere keuze gemaakt." En dat is even moeilijk voor de presentator. Toch laat hij weten: "Ik ben RTL super dankbaar voor alles dat ik heb mogen doen, dat staat er helemaal los van. Maar het is wel wrang."

Tijdens de opnames van het huidige seizoen, wist Dennis al dat het zijn laatste zou zijn. Tijdens de persdag en het Gouden Televizier-Ring Gala moest hij het nog even voor zich houden, iets dat lastig was voor de presentator. "Het is wel emotioneel voor mij. Ik vind het wel onwijs jammer dat ik Robinson niet meer doe.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Dennis WeeningRTL NederlandExpeditie Robinson