alleen door jou

Is het over en uit tussen Famke Louise en Ronnie Flex?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube-kanaal FamkeLouiseIs het over en uit tussen Famke Louise en Ronnie Flex?
RTL

Het leek allemaal zo mooi: na maanden van speculeren bevestigden Ronnie Flex en Famke Louise op 14 december eindelijk dat ze dan écht een relatie hadden. Nu lijkt het allemaal weer voorbij.

"Want ze doet het met iedereen"

Op Instagram deelt Ronnie een tekst die niets aan de verbeelding overlaat. "Je kunt een b*tch niet vertrouwen, want ze doet het met iedereen." De rapper is van mening dat vrouwen niet te vertrouwen zijn. Dat klinkt als een gebroken hart.

Ronnie Flex voelt zich gezegend met dochter Nori
Lees ook

Ronnie Flex voelt zich gezegend met dochter Nori

Daarnaast zegt Ronnie dat hij niet verliefd kan zijn op een 'thottie', een woord dat vertaald kan worden als slet. Hij neemt dus geen blad voor de mond.

© Instagram @ronnieflex010
© Instagram @ronnieflex010

Naast de heftige teksten in Ronnies Instagramstory, valt ook op dat hij en Famke elkaar niet meer volgen op Instagram. Zou dat erop wijzen dat de twee uit elkaar zijn?

Het management van de twee laat weten dat er niks aan de hand is. Ronnie was na Vrienden van Amstel Live muziek aan het luisteren met vrienden en plaatste in een aangeschoten bui deze posts. De story's zijn niet aan Famke gericht. "Dit soort cryptische teksten doet hij wel vaker."

De break-upgeruchten komen slechts een maand nadat Famke haar relatie met Ronnie bevestigde. De videoclip van het nummer Alleen Door Jou van het stel eindigde in een liefdevolle zoen. Hiermee maakten de twee duidelijk dat ze een relatie hadden. Later die dag bevestigde een verliefde Famke in RTL Late Night dat ze écht een koppel vormden.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Famke LouiseRonnie Flex