Tearin' up my heart

'NSYNC maakt comeback tijdens Coachella'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty Images'NSYNC maakt comeback tijdens Coachella'
RTL

Volgens geruchten komt de boyband weer terug het podium op tijdens de zondag van Coachella. NSYNC zou namelijk optreden tijdens de set van Ariana Grande.

Al een tijdje gaan er geruchten dat NSYNC zal optreden met Ariana Grande tijdens haar headlining set op het festival Coachella. De zangeres deelt al een paar dagen achter elkaar filmpjes van haarzelf, waarbij ze nummers zingt van de boyband. Ook plaatste ze een filmpje van toen ze een kind was en bij een concert van de megapopulaire 90's band was. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ariana Grande komt met eigen make-uplijn
Lees ook

Ariana Grande komt met eigen make-uplijn

Bovendien had Ariana al een nummer van NSYNC gesampled in de derde single van haar vijfde album Thank U Next. Het nummer Break Up With Your Girlfriend bevat teksten van het boyband-nummer It Makes Me Ill. Ook zijn ze bevriend met elkaar en was Lance Bass al gespot in de studio met de zangeres. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De laatste keer dat de mannen van NSYNC weer bij elkaar kwamen was tijdens de Video Music Awards van MTV in 2013. Justin Timberlake werd toen geëerd voor zijn contributie aan popcultuur, waarbij hij ook een optreden gaf van zijn repertoire. Uiteraard konden zijn bandleden daarbij niet ontbreken. 

Ariana Grande staat zondag op het programma van het festival, die live te streamen is op YouTube

Lees meer over
Justin TimberlakeAriana GrandeMuziekCoachella