alleen door jou

Famke Louise bevestigt relatiebreuk met Ronnie Flex

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @famkelouise_Famke Louise bevestigt relatiebreuk met Ronnie Flex
RTL

Eindelijk lijkt er een antwoord te zijn op de vraag die iedereen bezighoudt: zijn Ronnie Flex en Famke Louise nog steeds een stel? Famke laat nu zelf op Instagram weten dat ze weer vrijgezel is.

"Helaas moet ik mededelen dat ik inderdaad single ben"

"Helaas moet ik mededelen dat ik inderdaad single ben. Geen commentaar verder", schrijft de rapster op haar Instagram. Het lijkt erop dat ze kort daarna spijt kreeg van haar post en verwijderde deze dus ook snel weer.

Het management van Famke wil niet reageren op de kwestie.

Famke Louise en Ronnie Flex nu echt uit elkaar?
Lees ook

Famke Louise en Ronnie Flex nu echt uit elkaar?

© Instagram @famkelouise_

Ronnie en Famke maakten vlak voor Kerst op ludieke wijze bekend dat zij een setje vormden, namelijk door middel van hun videoclip. Toch bleek het niet alleen rozengeur en maneschijn. Al snel kwamen er geruchten dat het uit zou zijn tussen de twee.

De Energie-rapper leek dit vorige week nog te bevestigen. Ronnie plaatste op Instagram een bericht waarin hij uitlegde dat hij zijn verjaardag zonder Famke vierde: "Weet niet echt hoe ik dit moet typen, omdat het raar voelt maarja als ik niks zeg ga ik nog gekker worden, (...) in ieder geval ben ik single en het is mijn verjaardag en dat maakt het wel echt de kutste verjaardag ooit."

Lees meer over
Famke LouiseRonnie Flex