love birds

PLL-spin-off geeft update over relatie Emily en Alison

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesPLL-spin-off geeft update over relatie Emily en Alison
RTL

Ondanks dat er een einde is gekomen aan het getreiter van de mysterieuze 'A', blikt de Pretty Little Liars spin-off nog regelmatig terug naar de geliefde serie. Deze keer brengt Pretty Little Liars: The Perfectionists aan het licht hoe het nu tussen tortelduifjes Emily en Alison zit.

“Is het toegestaan om te zeggen dat ik je mis?”

We kunnen nog altijd niet geloven we na al die jaren afscheid hebben genomen van Aria, Emily, Hanna en Spencer. Gelukkig blijven we via de langverwachte spin-off nog een beetje op de hoogte van het leven van onze favoriete Liars.

In een korte video op Facebook is te zien hoe Alison haar ex-liefje Emily een berichtje stuurt. “Is het toegestaan om te zeggen dat ik je mis?”, schrijft Emily terug via een sms’je. “Waarom niet?”, is de reactie van voormalig überbitch Alison DiLaurents. Emily vervolgt: “Omdat we verder moeten gaan met ons leven, weet je nog?” Emily vertelt dat ze de nachten erg zwaar vindt. Daarom stelt ze voor samen met de tweeling een bezoekje te komen brengen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Wait what? Hanna en Caleb hebben een baby samen
Lees ook

Wait what? Hanna en Caleb hebben een baby samen

Maar dit kaatst Ali al snel af, aangezien Beacon Heights niet de veiligste plek op aarde is. “Deze plek is verre van perfect”, probeert ze Emily op afstand te houden. Maar volgens Emily is Alison altijd nog welkom in hun huis. “Dat is niet veranderd.” Ah! Dit geeft ons hoop dat we Emily zomaar eens voorbij kunnen zien komen in de spin-off! To be continued...