Op de babytoer

Meghan plant reis met baby Archie naar Amerika

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesMeghan plant reis met baby Archie naar Amerika
RTL

Meghan Markles moeder is alweer terug in Los Angeles. Het ziet ernaar uit dat ze haar kleinzoon Archie niet lang hoeft te missen. Meghan zou van plan zijn om haar pasgeboren zoon binnenkort mee te nemen naar Amerika.

"Voor Meghan is het heel belangrijk dat Archie over haar familiegeschiedenis leert"

Meghan plant een trip naar de USA. De reden? Ze wil dat haar kind ook de normen en waarden van haar familie meekrijgt. Vanzelfsprekend krijgt Archie al genoeg van de Britse koninklijke kant mee.  

 

Harry en Meghan delen nieuwe huwelijkskiekjes
Lees ook

Harry en Meghan delen nieuwe huwelijkskiekjes

Een bron vertelt aan US Weekly: “Voor Meghan is het heel belangrijk dat Archie leert over haar familiegeschiedenis. Net zoals hij alles moet weten over zijn koninklijke voorouders. Daarom plant ze een trip naar Los Angeles, zodra de baby kan reizen.” 

De laatste keer dat Meghan naar Amerika ging, was eind februari. Ze was toen in New York voor haar babyshower. Dat nieuws lekte pas uit toen ze al in de big apple was. 

Verwacht vooral niet dat Archie tussen de gewone mens in een vliegtuig te spotten is. Meghan en Harry zijn van plan hun zoon beschermd op te voeden. “Omdat hij geen troonopvolger is, willen ze dat hun zoon een zo normaal mogelijk leven krijgt”, meldt iemand aan Elle.com. De hertog en hertogin van Sussex zijn van plan om hem af te schermen en “houden veel details van zijn leven privé.” 

Lees meer over
Meghan Markle