Geen zin in

Meghan Markle wijst bezoek Donald Trump af

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesMeghan Markle wijst bezoek Donald Trump af
RTL

Meghan Markle ontspringt de dans en hoeft geen thee te drinken met Donald Trump. De Amerikaanse president maakt in juni een staatsbezoek aan het Verenigd Koninkrijk, maar dankzij het zwangerschapsverlof hoeft de Hertogin van Sussex nergens bij te zijn.

De Amerikaanse president wordt in juni verwacht voor een bezoekje aan het Verenigd Koninkrijk. Het wordt een koninklijke gelegenheid, aangezien koningin Elizabeth maar liefst drie dagen heeft ingepland met Donald en zijn vrouw Melania. Allebei de prinsen en Kate Middleton zullen hem ontmoeten tijdens zijn staatsbezoek, maar Meghan laat het aan haar voorbijgaan. 

Meghan plant reis met baby Archie naar Amerika
Lees ook

Meghan plant reis met baby Archie naar Amerika

Baby Archie zorgt er natuurlijk voor dat de prinses zwangerschapsverlof heeft, maar Meghan zich al vaker uitgesproken tegen Donald. In interviews noemde ze de president vrouwonvriendelijk en polariserend. Al voordat ze onderdeel werd van het koningshuis liet ze duidelijk weten geen Trump-supporter te zijn, maar achter Hillary Clinton te staan tijdens de verkiezingen in 2016. 

Er zal een lunch worden georganiseerd in Buckingham Palace voor Donald en de koninklijke familie. Hierbij zullen Harry, William en Kate worden vergezeld door prins Charles en Camilla. Bovendien staat er een theekransje en een welkomstceremonie op het programma voor de Amerikaanse president. Meghan is uiteraard met zwangerschapsverlof en zal van geen enkel onderdeel uitmaken. 

Lees meer over
Meghan MarkleDonald TrumpPrins HarryPrins WilliamPrinses KateKoningin Elizabeth IIStaatsbezoeken