Ruzie? Welnee!

Monica Geuze: 'Vriendschappen komen en gaan'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube-kanaal Monica GeuzeMonica Geuze: 'Vriendschappen komen en gaan'
RTL

In haar nieuwste vlog wil Monica Geuze graag het een en ander rechtzetten. De YouTube-ster krijgt geregeld de vraag of ze ruzie heeft met bepaalde mensen, maar volgens Mo is daar niets van waar.

"Ik heb geen zin om me druk te maken over wat anderen van mij vinden"

Als Monica in haar vlog de comments op haar vorige video bespreekt, valt het haar op dat er vaak wordt gevraagd of ze ruzie heeft met bepaalde mensen. Hoewel Monica zich niet al te veel van dit soort reacties aantrekt, vindt ze het wel vervelend om te lezen. "Het enige wat ik daarover wil zeggen: mocht er een ruzie zijn, dan zou ik dat nooit openbaar in een video verkondigingen”, aldus Monica.

Monica Geuze maakt acteerdebuut in nieuwe trailer
Lees ook

Monica Geuze maakt acteerdebuut in nieuwe trailer

Ze ontkent niet dat sommige mensen een minder prominente plek hebben in haar leven, maar dat vindt ze juist normaal. "Naar mijn idee is het best wel normaal dat mensen komen en gaan in je leven. En dat je bij bepaalde mensen dacht dat ze anders waren dan dat ze uiteindelijk zijn."

Sinds Monica mama is geworden van de kleine Zara-Lizzy wil ze alleen nog maar mensen om haar heen die goede "vibes" geven. Ze hunkert dan ook naar een gelijkwaardige, eerlijke vriendschap. "Ik wil me niet gebruikt voelen”, legt Monica uit in de video.

“Het is normaal dat je van sommige mensen afscheid neemt in het leven, omdat je denkt dat het beter is voor jezelf. En vooral nu ik moeder ben denk ik: het is lekkerder om daar chill over te zijn. Ik heb geen zin om me druk te maken over wat anderen van mij vinden." En zo is het maar net.

Lees meer over
Monica Geuze