Kan geen lachje vanaf

Britse fans: 'Prins William lijkt ongelukkig tijdens doop Archie'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesBritse fans: 'Prins William lijkt ongelukkig tijdens doop Archie'
RTL

Het gerucht gaat al langer dat er mot is tussen prins William en prins Harry. En nu valt het fans op dat William er wel heel ongelukkig uitziet op de officële doopfoto van zijn neefje.

"William lijkt zich niet te vermaken"

De Hertog en Hertogin van Sussex doopten hun zoontje Archie tijdens een privé-evenement dit weekend. Uiteraard was hun naaste familie daarbij aanwezig, waaronder prins William en zijn vrouw Kate. Op Twitter deelde het koninklijke stel een paar kiekjes van de dag, maar fans valt het vooral op dat William er niet zo gezellig bij staat. 

Prins William: 'Ik steun mijn kinderen ook als ze gay zijn'
Lees ook

Prins William: 'Ik steun mijn kinderen ook als ze gay zijn'

Op de foto zien we Harry, Meghan en Archie op de voorgrond. Rechts van hen staan William en Kate. Daarnaast is prins Charles en zijn vrouw Camilla aanwezig, net als de zussen van de wijlen prinses Diana. Ook Meghans moeder Doria is te zien. Maar alle aandacht gaat uit naar de gezichtsuitdrukkingen van William en Kate. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Britse fans gaan los op Twitter. "William lijkt zich niet te vermaken", "Dat is een behoorlijk geforceerd lachje van Kate", "William en zijn tantes hebben het niet naar hun zin" en "Ik krijg totaal geen familiegevoel van deze foto" zijn slechts een paar van de reacties. Ook viel het op dat koningin Elizabeth en prins Philip afwezig waren tijdens de doop. 

Lees meer over
Prins HarryPrins WilliamPrinses KateMeghan MarkleKoning CharlesCamilla Parker BowlesKoningin Elizabeth IIPrins PhilipPrinses Diana