kers op de taart

Temptation-Cherish heeft haar hart weer verloren

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @cherishvandersluisTemptation-Cherish heeft haar hart weer verloren
RTL

Na haar fling met Timtation heeft Cherish, bekend van Temptation Island, nu weer opnieuw de liefde gevonden. Op Instagram deelt de Temptation-ster de nieuwe man in haar leven.

"We gaan nog jaren van elkaar genieten"

Op het romantische kiekje geeft de blondine haar lief een dikke smakkerd. "Je maakt me zo gelukkig", plaatst ze verliefd bij de post. "Je vertelt me dat ik speciaal ben, dat ik mooi ben, dat ik ongelooflijk lief ben, dat ik eerlijk ben, dat ik je gelukkig maak."

Ook schrijft ze er altijd voor hem te zijn. "Jij bent het die mij speciaal maakt. We gaan nog jaren van elkaar genieten", aldus de veelbesproken Temptation-verleidster.

© Instagram @cherishvandersluis

Twee seizoenen geleden zagen de kijkers van Temptation Island hoe verleidster Cherish haar klauwen zette in Tim, ook wel bekend als 'Timtation'. Tim, die als koppel was begonnen aan het Temptation-avontuur, dumpte zijn vriendin Deborah met een snelvaart toen Cherish interesse in hem toonde. 

Toch was hun relatie maar voor korte duur, in Gert Late Night onthulde ze na de opnames namelijk dat ze nooit gevoelens voor hem had gehad. "Het is voor mij echt een spelletje geweest", was haar reactie toen.

Laten we hopen voor haar nieuwe vriend dat ze deze keer geen spelletjes speelt.

Lees meer over
Temptation Island