Onder stoelen en banken steken

Bevestigt Temptation-Fabrizio zijn nieuwe relatie?

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @maithe.ra/@fabrizio_tzinaridisBevestigt Temptation-Fabrizio zijn nieuwe relatie?
RTL

Het nieuwste seizoen van Temptation Island VIPS is nog in volle gang, maar het lijkt erop dat het al uit is tussen Fabrizio en Pommeline. Dat zou betekenen dat hun verloving verbroken is en vooral ook dat de tatoeëerder een nieuwe liefde heeft.

"Ondanks alle negativiteit krijg ik enorm veel positieve vibes in m'n DM, waarvoor duizendmaal dank"

Op Instagram Stories deelt Fabrizio dat hij het heel gezellig heeft met een nieuwe dame. Het zou gaan om Maithé Rivera Armayones, een twintigjarig Vlaams model. De dame in kwestie heeft in 2017 meegedaan aan Miss België en werd eerder al gespot met Thibault Courtois, een Belgische voetballer, op Mallorca. Fabrizio en zijn nieuwe liefje lijken het op Instagram enorm leuk te hebben samen. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Temptation-Fabrizio openhartig over zoontje
Lees ook

Temptation-Fabrizio openhartig over zoontje

Naast een aantal kiekjes van zijn potentiële nieuwe scharrel schrijft hij ook iets aan zijn fans. Fabrizio deed onlangs een boekje open over hoe moeilijk hij het heeft met zijn deelname aan Temptation Island VIPS, en over zijn zoontje. "Ondanks alle negativiteit krijg ik enorm veel positieve vibes in m'n DM, waarvoor duizendmaal dank. Ik lees ze allemaal en apprecieer ze nog meer", vertelt hij. "Maak je niet druk. M'n zaak loopt als een trein, m'n auto blinkt nog even hard op de oprit en ik lig plat op m'n buik aan zee met een lach op m'n gezicht." 

© Instagram @fabrizio_tzinaridis

"Geduld, bende riooljournalisten", gaat hij verder. "Ik geef jullie snel genoeg iets om over te schrijven." Het moge duidelijk zijn dat Fabrizio binnenkort alles zal onthullen wat er is gebeurd ná zijn deelname aan het programma. Naar verluid is hij de fout in gegaan op het Thaise eiland en heeft daar zelfs een kortstondige relatie aan overgehouden met verleidster Julia. Fabrizio werd ook met haar gezien op Instagram na de opnames van de show. Inmiddels heeft de Vlaming ook alle foto's met of van Pommeline van zijn account verwijderd. 

© Instagram @fabrizio_tzinaridis

Krijg je geen genoeg van Temptation Island VIPS? Bekijk dan de nieuwste Temptation Gossip met Yasmin. De vriendin van Thomas Cox vertelt openhartig over het verlies van haar moeder, hoe haar relatie tot stand kwam en hoe ze terugkrijgt op haar avontuur in het programma. 

Lees meer over
FabrizioPommelineLiefdeInstagramRelatieTemptation Island VIPS