you know you love me

We weten nu al wie de nieuwe Gossip Girl is

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesWe weten nu al wie de nieuwe Gossip Girl is
RTL

Hoewel de makers zes seizoenen nodig hadden om de identiteit van Gossip Girl bekend te maken, gaat dat in de reboot niet zo lang duren. Creator Josh Schwartz laat aan E! News weten dat de nieuwe Gossip Girl al bekend is. 

"Dat verhaal vertellen via een nieuwe generatie middelbare schoolkinderen voelde als het juiste moment"

"Het voelde niet logisch dat Gossip Girl een groep volwassenen onder de duim houdt", laat hij weten. "Dus dachten we dat het interessant zou zijn als we allemaal de rol van Gossip Girl zouden vervullen, op onze eigen manier." Dat klopt, we zijn dus allemaal Gossip Girl!

Volgens Josh dragen we allemaal bij aan het verspreiden van nieuws op social media. Iets wat een aantal jaren geleden nog wel anders was. "Dat verhaal vertellen via een nieuwe generatie middelbare schoolkinderen voelde als het juiste moment. "

Zien we Nate Archibald terug in de nieuwe Gossip Girl?
Lees ook

Zien we Nate Archibald terug in de nieuwe Gossip Girl?

De spin-off speelt zich acht jaar na de laatste aflevering van Gossip Girl af, en volgt een nieuwe groep rijke New Yorkse tieners. De serie gaat in op hoeveel social media - en het landschap van New York zelf - in de tussenliggende jaren is veranderd. "Het is gewoon een nieuwe kijk op deze specifieke samenleving in New York, met het idee dat de samenleving voortdurend verandert", aldus de makers.

De serie, bestaande uit tien afleveringen, zal te zien zijn bij HBMO Max: de nieuwe streamingdienst van WarnerMedia die naar verluidt in 2020 gelanceerd worden in Amerika. Het is nog niet bekend of 'ie ook naar Nederland komt. Eerder werd al wel duidelijk dat onder andere Friends en Pretty Little Liars naar HBO Max verhuizen.