heftig

Temptation-Giorgio doet zijn verhaal na gewelddadige aanval

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL / Temptation IslandTemptation-Giorgio doet zijn verhaal na gewelddadige aanval
RTL

Temptation Island-verleider Giorgio kreeg afgelopen weekend de schrik van zijn leven toen hij in elkaar werd geslagen tijdens een bezoek aan een festival. Nu doet hij zijn verhaal in het Belgische weekblad TV Familie.

"Hij zocht ruzie met mij"

Giorgio legt uit dat hij werd geslagen, omdat hij bekend is van televisie. De hunk uit het Vlaamse Genk was eerder dit jaar als verleider te zien in Temptation Island. Op het Mazefestival in Maaseik liep er een kerel tegen hem aan. "Opzettelijk", volgens Giorgio. "Hij zocht ruzie met mij."

Niels en Rosanna: 'We willen weer meedoen aan Temptation'
Lees ook

Niels en Rosanna: 'We willen weer meedoen aan Temptation'

Al snel stond er een hele groep mannen om hem heen en lag hij op de grond. "Tegen zo’n bende valt niets te beginnen. Van die slagen heb ik zelfs het bewustzijn verloren. "Zijn verloofde Samra zag ondertussen alles gebeuren en ging op hem liggen om hem te beschermen. Het mocht alleen niet baten, zij liep vier gebroken ribben en een gebroken arm op.

De verleider kwam pas weer bij in de ambulance. "Ik hing vol bloed. Ze hadden voor alle zekerheid een steunverband rond m’n nek gedaan, want ze dachten dat die ook zwaar geraakt was." In de ambulance bleek dat zijn neus gebroken was.

De Vlaming ontkent dat hij de ruzie zelf is begonnen en weet ondertussen ook de namen van een paar van de mannen die hem hebben aangevallen. "Verder laat ik de politie het werk doen."

Lees meer over
Temptation Island