Boontje komt om zijn loontje

Temptation-Quentin: 'Channah heeft me pijn gedaan'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© RTL/VideolandTemptation-Quentin: 'Channah heeft me pijn gedaan'
RTL

Het zit in de nieuwste aflevering van Temptation Island VIPS niet mee voor de mannelijke helften van de deelnemende relaties. Waar het eerst enkel drank en feesten was, komt er nu een kampvuur.

"Ik zie gewoon dat Channah die jongen echt leuk vindt”

Fabrizio, Quentin, Damian en Thomas krijgen het zwaar voor de kiezen. Het is eerst een gezellige boel is in hun villa, maar daar komt al snel verandering in als er een vuurpijl afgaat. Dit betekent natuurlijk dat één van hun vriendinnetjes de fout in is gegaan, al hebben ze geen idee wie. Kort daarna slaat de tweede bom in: Kaj komt langs om het tweede kampvuur aan te kondigen. De mannen krijgen meteen vervelende beelden te zien. 

Temptation-Rodanya onthult: 'Morgan is de vader'
Lees ook

Temptation-Rodanya onthult: 'Morgan is de vader'

Pommelines date wordt breed uitgemeten. Haar opmerkingen over het laten weg laseren van haar tatoeage van Fabrizio zit hem absoluut niet lekker. “Gênant. Ik voel me best vernederd”, legt Fabrizio uit. “Dat is één van de afspraken. Om mij niet belachelijk te maken (…) Ik denk dat dat niet zo goed gelukt is. Sprakeloos.” Ook Thomas is angstig door de bedreiging die verleider Jonah vormt voor zijn relatie met Yasmin. “Ik zie dat ze elkaar wel interessant vinden.”

Damian zit het al voor het zien van de beelden niet lekker. “Ik ga ook echt de temptation aan. Maar alsnog houd ik m’n lul in m’n broek en m’n tong in m’n muil. Dus ik vind dat ik het nog netjes doe.” Maar bij het zien van de verborgen camerabeelden van Shirley en verleider Guido in de auto klinkt hij anders. “Ik vind dat best wel sneaky gedrag”, vertelt hij. “Dit doet wel pijn, ja.”

Vooral Quentin krijgt het zwaar te verduren. Kijkers waren al op de hoogte van hoe Channah hun relatie zag, maar de spierbundel tastte nog in het duister. De intieme beelden van haar en verleider Mitch zorgen al voor grote frustratie bij Quentin. "Ik zie gewoon dat Channah die jongen echt leuk vindt”, vertelt Quentin openhartig. “Dit is eigenlijk voor mij het teken dat ze me losgelaten heeft.” Wanneer hij hoort dat Channah de relatie met hem heeft opgegeven, breekt hij. “Zo te zien is ze gewoon totaal niet met mij bezig en dat doet me gewoon echt pijn.”

Het kampvuur sloeg in als een bom bij de mannen. Ze gaan dan ook met een vervelend gevoel terug naar de villa. Gelukkig vinden ze steun bij de dames  en de drank in huis verzacht de boel. Hoe dat afloopt, valt nog te bezien. Quentin lijkt steeds dichter tot Laetitia te komen en Daniëlle vormt serieus een bedreiging voor Thomas’ relatie. Ook Damian kan zich nauwelijks bedwingen meer en Fabrizio haalt steun bij zijn temptation Julia. “De kans dat ik alleen naar huis ga, is opeens zo veel groter geworden”, vertrouwt de tatoeëerder toe aan de verleidster.

Krijg je geen genoeg van Temptation Island VIPS? Bekijk dan de nieuwste Temptation Gossip met Sam Hoogland, oftewel Lord Buffel. De spierbundel doet een boekje open over hoe nerveus hij was om mee te doen aan het programma, waarom hij zich vertrouwd voelde bij Yasmin en met welke verleidster hij wel het bed zou willen delen. 

Lees meer over
Temptation Island VIPSLiefdeSeksLiefdesverdriet