Huisje boompje feestje

EOTB-Rowan wil met Temptation-verleider Ricardo samenwonen

Door RTL Boulevard/Shownieuws··Aangepast:
© Instagram @rowantessEOTB-Rowan wil met Temptation-verleider Ricardo samenwonen
RTL

Het wordt huisje-boompje-beestje als het aan Rowan van Ex On The Beach ligt, vertelt de realityster aan Shownieuws. De blondine is tot over haar oren verliefd op Temptation Island-verleider Ricardo en kan niet wachten om samen een eigen stekkie te vinden.

“We willen heel graag samenwonen, alleen hij woont in Zwolle en ik in Zaandam"

Wie had dat gedacht? Een realitydroom is uitgekomen: een Ex On The Beach-ganger heeft een relatie met een Temptation Island-verleider. Het gaat zelfs zo goed tussen EOTB-Rowan en Temptation-Ricardo dat de twee binnenkort zelfs willen samenwonen. “We willen heel graag samenwonen, alleen hij woont in Zwolle en ik in Zaandam”, vertelt de realityster aan Shownieuws. Hoewel de blondine heel graag wil, verwacht ze dat het nog een jaar duurt voor het zover is. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Temptation-Quentin: 'Channah heeft me pijn gedaan'
Lees ook

Temptation-Quentin: 'Channah heeft me pijn gedaan'

Ook ziet Rowan het zitten om een kindje te krijgen met Ricardo. Maar ook dat laat nog even op zich wachten. “Het is nog niet de bedoeling”, legt ze uit. Kort geleden heeft het stelletje nog op kinderen gepast, maar Ricardo vond het nog wat vroeg. “Ik zei meteen: ‘Oh leuk, ik wil al kinderen’, maar hij zei steeds: ‘Nee Ro, we wachten nog even’, maar nee, het staat nog niet op de planning. Wie weet, over een jaartje”, grapt de blondine. 

Bovendien zijn de twee van plan om samen de YouTube-wereld te bestormen met een eigen vlogkanaal. "We hebben daar veel vraag naar gekregen, van mensen die willen weten hoe we elkaar hebben ontmoet en wat we in het dagelijks leven doen”, meent Rowan. Het vakantietripje van het stelletje zal worden vastgelegd voor hun schare aan fans en is binnenkort te bewonderen op het videoplatform. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Krijg je geen genoeg van Temptation Island VIPS? Bekijk dan de nieuwste Temptation Gossip met Sam Hoogland, oftewel Lord Buffel. De spierbundel doet een boekje open over hoe nerveus hij was om mee te doen aan het programma, waarom hij zich vertrouwd voelde bij Yasmin en met welke verleidster hij wel het bed zou willen delen.

Lees meer over
Temptation IslandLiefdeRelatie