alive and kicking

Fred van Leer opgeschrikt door politie-inval na Twitter-hack

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPFred van Leer opgeschrikt door politie-inval na Twitter-hack
RTL

Het was een korte nacht voor stylist Fred van Leer (42). Nadat er via zijn Twitter-account een alarmerend bericht werd verzonden, stonden er al gauw enkele politiemannen voor zijn deur. Fred zelf laat via zijn Instagram weten dat er geen reden tot paniek is.

"Dank voor de bezorgdheid, maar ik ben er nog!”

Volgers van Fred kregen de schrik van hun leven nadat er een tweet uit naam van de stylist verscheen waarin stond: “Bedankt en vaarwel.” Vrienden en fans van Fred raakten ongerust en besloten daarop de alarmdiensten te bellen. Maar liefst zeventien keer heeft de politie een telefoontje gehad over Fred, die vervolgens met man en macht naar het adres van de Rotterdammer vertrokken. Het bleek gelukkig loos alarm. In een andere tweet vertelt hij: “Weet niet wie de lolbroek was die iets op mijn twitter heeft gezet, maar zeventien mensen hebben dus de politie gebeld en die stond zojuist mijn deur te forceren om binnen te komen. Ze dachten dat ik mezelf iets had aangedaan. Dank voor de bezorgdheid, maar ik ben er nog!”

© Twitter: @Fredvanleer

Ook in een filmpje op Instagram laat de presentator weten dat het goed met hem gaat: “Er is namelijk vannacht een bericht geplaatst op mijn Twitteraccount, heb ik zelf niet gedaan en een aantal mensen waren bezorgd. Zij hebben de politie gebeld. Er stonden drie politieagenten voor de deur, in uniform wat ik normaal best leuk vind. Ze hebben geprobeerd mijn deur te forceren omdat ze dachten dat er iets aan de hand was met mij. Dat is dus niet zo, ik ben nog alive en kicking, naja kicking… ik moet nog een beetje bijkomen.”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Fred van Leer