sterk blijven

Shelly Sterk bijt van zich af na haatreacties zoontje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPShelly Sterk bijt van zich af na haatreacties zoontje
RTL

Shelly Sterk (28) is flink ontdaan na het posten van een kiekje van haar pasgeboren zoontje, Jake. Hoewel de presentatrice kon rekenen op een hoop lieve reacties, kreeg ze namelijk ook een heleboel nare opmerkingen naar haar hoofd. En dat laat ze niet zomaar voorbij gaan.

"Als je het nodig vindt om dit eronder te schrijven, dan spoor je toch niet?!"

Op het geplaatste kiekje kijkt Shelly de camera in terwijl ze haar mannetje op schoot houdt. Hoewel de meerderheid van de reacties bestaat uit opmerkingen als "wat een schatje" en "knapperd", zijn er ook een aantal comments die het geduld van de blondine flink op de proef stellen. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Shelly Sterk schreeuwt moederschap van de daken
Lees ook

Shelly Sterk schreeuwt moederschap van de daken

Hoewel de kersverse mama weet dat het beter is om eigenlijk niet te reageren, kan ze het toch niet laten haar gevoelens te uiten. "Ik weet dat ik deze mensen eigenlijk geen aandacht moet geven. Maar als je het nodig vindt om dit eronder te schrijven, dan spoor je toch niet?!", bijt ze van zich af op Instagram Stories. "Zoals mijn oma altijd zei… Als je niks aardigs te zegen hebt, zeg dan gewoon lekker niks.”

© Instagram @shellysterk

Gelukkig zijn er ook een heleboel volgers van Shelly die voor haar opkomen. "Wees blij dat je zelf bestaat en dat jouw eigen moeder jou mooi vindt!", schrijft iemand. "Shelly trotse moeder van een mooi prachtig kindje!" Een andere fan plaatst: "Wat een vreselijke, nare, zielige mensen heb je op deze wereld en dan nog zonder profiel foto ook (met hun grote bek!) hier kan ik ontzettend boos en verdrietig om worden..."

Shelly en haar man Mark maakten in april bekend in verwachting te zijn van hun eerste kind. Het stel is sinds vorig jaar getrouwd.

Lees meer over
Shelly Sterk