Opgeruimd staat netjes

Expeditie-Mariana: 'Ik ben heel trots op wegwerken Kim Kötter'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL Boulevard/Videoland Expeditie-Mariana: 'Ik ben heel trots op wegwerken Kim Kötter'
RTL

Mariana Verkerk (59) heeft de list van het seizoen gerealiseerd. De modellencoach heeft vakkundig ervoor gezorgd dat haar grote rivaal Kim Kötter (37) het eiland moest verlaten. En dit deed ze op behoorlijk geniepige wijze. Let op: dit artikel en deze video bevatten spoilers over Expeditie Robinson.

“Toen ik nog op Noord zat, hadden Eva en Shary-An al bedacht dat we Kim eruit gingen stemmen”

Het plannetje dat Mariana had bekokstoofd lijkt pas in de zevende aflevering van de grond te zijn gekomen, maar de blondine was het allang van plan. “Toen ik nog op Noord zat, hadden Eva en Shary-An al bedacht dat we Kim eruit gingen stemmen”, onthult ze in Robinson Confessions. Het heeft dus allemaal goed uitgepakt voor het voormalige model. “Als dat niet gebeurd was, dan was Fien of Akwasi eruit gegaan. En dan was dat team niet sterk geweest, uitgemoord. En ik wist niet of dat een goed idee was en of dat wel goed voor mij zou zijn. Ik wilde het meer gelijk laten zijn.”

Hilarisch: Kim Kötter reageert op kritiek Expeditie-kapsel
Lees ook

Hilarisch: Kim Kötter reageert op kritiek Expeditie-kapsel

Robinson Confessions komt eens in de zoveel tijd op maandag met een nieuwe aflevering. Akwasi komt volgende week terugblikken op zijn avontuur. Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL4 en alles is terug te zien bij Videoland. 

Lees meer over
Kim KötterExpeditie Robinson