Akwasinonchalant

Expeditie-Akwasi: 'Seks is een ultieme oppepper'

Door RTL Boulevard/TalkiesMAN··Aangepast:
© Martijn van Gelder/RTL Expeditie-Akwasi: 'Seks is een ultieme oppepper'
RTL

Tijdens Expeditie Robinson is er natuurlijk weinig tijd voor liefde. Bovendien zitten de partners van de deelnemers gewoon thuis te wachten tot hun geliefdes weer terugkomen. Akwasi (31) moest het op het eiland even zonder doen, maar omschrijft op TalkiesMAN seks als "ultieme oppepper" .

"Dat kan weleens orgastisch werken"

In gesprek met lifestyleplatform TalkiesMAN is Akwasi behoorlijk openhartig. Wanneer hem wordt gevraagd wat zijn ultieme oppeppers zijn, vertelt hij dat in geuren en kleuren. "Ik krijg energie van een leuk nummer maken", begint hij. "Ik word blij van goede verhalen lezen, lekkere muziek luisteren, iemand inspireren en als ik iemand kan raken." Maar daar blijft het niet bij. "Van schrijven krijg ik energie. Dat kan weleens orgastisch werken. Maar ook seks is een ultieme oppepper." 

Expeditie-Mariana zegt 'sorry’ voor middelvinger naar Akwasi
Lees ook

Expeditie-Mariana zegt 'sorry’ voor middelvinger naar Akwasi

Daarnaast vertelde de Expeditie Robinson-deelnemer een heel schattig verhaal over het grootste geluksmoment in zijn leven. "Het moment dat mijn dochter werd geboren", legt Akwasi uit. "Een nieuw iemand, een nieuw mens." Het is meer dan duidelijk hoe gek de rijmkunstenaar is op zijn kleine spruit. "Ik was de eerste die ze zag, dat gaf me heel veel liefde." 

Akwasi is momenteel te zien in Expeditie Robinson en daar gaat het er fel aan toe met Mariana Verkerk. In Robinson Confessions doet hij zijn hele verhaal en die aflevering kun je hieronder bekijken. 

Lees meer over
Expeditie RobinsonLiefdeSeks