Droomhuis gezocht

Romy en Arie Boomsma zetten Amsterdams paleisje te koop

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @arieboomsmainstagramRomy en Arie Boomsma zetten Amsterdams paleisje te koop
RTL

Arie Boomsma (45) heeft het getroffen. Niet alleen heeft hij een prachtvrouw- en moeder gevonden in Romy (27), de brunette blijkt ook precies te weten hoe je een huis moet inrichten. De twee hebben hun Amsterdamse paleisje op de markt gezet en de foto's liegen er niet om.

"Een bijzonder verrassend huis op een heerlijke locatie in de historische binnenstad" 

Romy en Arie wonen al een tijdje in Amsterdam met hun zoontje Mozes Wolf en dochtertje Bobby Jo, maar blijkbaar is het tijd voor een verandering. Het powerkoppel heeft hun woning namelijk te koop gezet. En het pand is zeker niet mis. Zo zijn er vier slaapkamers, een ruime woonkamer, prachtige keuken en een kantoortje. Dat alles heeft wel een heftig prijskaartje, Romy en Arie vragen 1.150 miljoen euro voor het huis. Wel gek, want de twee stonden onlangs nog op de cover van Vogue Living in hetzelfde huis. 

© Funda
© Funda
© Funda

Maar dan heb je ook wat, als je de beschrijving op Funda mag geloven. "Uniek en sfeervol benedenhuis met maar liefst 4 slaapkamers, een ruime living en een aparte eetkamer. Gelegen in een voormalig boeddhistisch centrum met aan de achterzijde industriële ramen voor veel lichtinval, een schuifdak in de eetkamer en gedeeltelijk de authentieke balken in het zicht. Kortom een bijzonder verrassend huis op een heerlijke locatie in de historische binnenstad." 
 

© Funda
© Funda
© Funda
© Funda
© Funda

Arie heeft het niet alleen meezitten qua huis, ook zijn gezondheid is van de bovenste klasse. Bekijk de video hieronder om te zien waarom de presentator kiest voor yoga. 

Lees meer over
Arie BoomsmaRomy BoomsmaFundaLiefde