slasher

Horrorfans opgelet: nieuwe beelden Halloween-film opgedoken

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Universal PicturesHorrorfans opgelet: nieuwe beelden Halloween-film opgedoken
RTL

Het vorig jaar uitgebrachte vervolg op de horrorklassieker Halloween was een groot succes. Daarom komen er maar liefst twee vervolgen aan. De eerste beelden zijn nu, een dag na Halloween, uitgebracht.

"Ik ben pas net opgewarmd"

Eerder deelde hoofdrolspeelster Jamie Lee Curtis - die ook in de originele Halloween-film uit 1978 te zien was als Laurie Strode - al een kleine teaser op haar Instagram. Hierbij schrijft ze: "Nou, vrienden en fans… ik ben pas net opgewarmd. Happy Halloween!”

In 2020 zal de eerste van de twee films in de bioscoop verschijnen: Halloween Kills. Een jaar later volgt de andere met de titel Halloween Ends.

Heidi Klum pakt groots uit voor Halloween
Lees ook

Heidi Klum pakt groots uit voor Halloween

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Er zijn nu nieuwe achter de schermen-beelden vrijgegeven. Zo zien we Laurie Strode hevig bloedend op een brancard liggen. Zou dit dan toch echt het einde zijn voor Laurie?

In 2018 verscheen, veertig jaar na de originele Halloween, het gelijknamige vervolg. Deze film kreeg veel positieve reacties en heeft maar liefst 160 miljoen dollar opgebracht. Jamie speelt wederom de rol van Laurie Strode, nog altijd het doelwit van de gemaskerde moordenaar Michael Myers.

Lees meer over
Halloween