over en uit

André Hazes en Monique Westenberg uit elkaar

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAndré Hazes en Monique Westenberg uit elkaar
RTL

André Hazes (25) en Monique Westenberg (41) hebben een punt gezet achter hun relatie. Dat laat het stel weten in een statement aan RTL Boulevard.

"De breuk dateert al van enige maanden geleden"

Update: Monique heeft inmiddels gereageerd op de breuk. Zij vertelt dat André gevoelens voor een andere vrouw heeft.

"Met verdriet bevestigt André Hazes dat hij en Monique Westenberg uit elkaar zijn", begint het bericht van de zanger. "De breuk dateert al van enige maanden geleden maar zij hebben hun best gedaan om er samen nog voor te gaan. Dat mocht helaas alleen niet zo zijn. Een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan, maar voor nu is dit het beste besluit. Houden van is er nog genoeg en zal er altijd blijven. Hun voornaamste levensdoel is het geluk van André Hazes Jr. en daar zal alles om blijven draaien. Op dit moment is André niet beschikbaar voor verder commentaar."

Spelen André en Monique mooi weer?
Lees ook

Spelen André en Monique mooi weer?

De geruchtenmachine over André en Monique draaide de afgelopen weken overuren. 

De Hazes-telg zei er in RTL Boulevard zelf dit over:  "Dat is eigenlijk iets dat ik niet wil bespreken. Uit respect voor Monique ook. Als er iets aan de hand zou zijn, komt het nooit goed uit. Dan is het Kerst, dan een verjaardag. Wij houden heel veel van elkaar en het is een goed wijf. Iedereen heeft af en toe wat."

Alles over de relatiebreuk:

Lees meer over
André HazesMonique Westenberg