working mom

Dochter Wendy van Dijk heeft moeite met werk moeder

Door RTL Boulevard/Grazia··Aangepast:
© ANPDochter Wendy van Dijk heeft moeite met werk moeder
RTL

"Ik vind jouw werk stom en ik mis je", dat is wat Lizzy tegen haar moeder Wendy van Dijk (48) zei toen ze nog maar tweeënhalf jaar oud was. De dochter van Wendy en Erland Galjaard is nu negen jaar, maar ze is nog steeds niet veranderd van mening.

"Als je niet oppast ben je zeven dagen in de week bezig"

Wendy vertelt in de nieuwe Grazia dat Lizzy het liefst zou willen dat haar moeder altijd thuis is. "Nou ja, oppert ze dan, ik mag wel werken, maar ergens tussen tien en drie als zij op school zit." En dat terwijl de agenda van Wendy met al haar SBS-programma's als Flirty Dancing en Dance Dance Dance, haar blad Wendy en haar promotie voor sportschijf DISQ bomvol zit. En dan heeft ze er ook nog allerlei klussen naast. "Het gaat vooral om al die nevenactiviteiten. Als je niet oppast ben je zeven dagen in de week bezig. Daarom zeg ik nu vele vaker 'nee', want ik vind dat Lizzy groot gelijk heeft."

De blondine maakt haar dochter duidelijk dat het voor haar niet voelt als een moetje. "Ik heb haar uitgelegd dat ik het ook léuk vind om te werken." Lizzy zegt namelijk altijd dat haar moeder 'moet' werken, maar volgens Wendy is dat anders. "Nee, ik wíl werken. Het maakt me gelukkig en, dat leg ik dan ook aan haar uit, ik wil voor mezelf kunnen zorgen en niet afhankelijk zijn."

Wendy van Dijk en dochtertje Lizzy twee handen op één buik
Lees ook

Wendy van Dijk en dochtertje Lizzy twee handen op één buik

Dochter Lizzy heeft de entertainment-genen van haar moeder geërfd. Zo verschijnt ze nog wel eens in een video van haar bekende mama en stonden ze samen op de cover van Wendy's blad.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Wendy vertelt in het interview met Grazia ook dat het weer helemaal goed gaat tussen haar en Erland. Dit na eerdere berichtgeving dat het niet zo lekker liep tussen de twee. 

Het hele interview met Wendy lees je in de nieuwe Grazia.

Lees meer over
Wendy van Dijk