Molloten

Uitgelekt: ook deze BN'ers doen mee aan Wie is de Mol?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© AVROTROSUitgelekt: ook deze BN'ers doen mee aan Wie is de Mol?
RTL

Het aftellen is nu écht begonnen voor alle Molloten. De potloden zijn geslepen, de Molboekjes uit hun verpakking gehaald en de eerste hints al opgeschreven. Bovendien zijn de eerste kandidaten van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? bekendgemaakt. Maar het lijkt erop dat sommige vroegtijdig zijn uitgelekt.

Wie is de Mol? keert bijna terug. En dat wordt een bijzonder tafereel, aangezien het programma hun twintigste verjaardag viert. Dat betekent een extravagante locatie, China, en een schare aan nieuwe onderzoekende kandidaten. De eerste zes werden al onthuld: Miljuschka Witzenhausen, Anita Witzier, Jaike Belfor, Claes Iversen, Johan Goossens, Rob Dekay en Buddy Vedder gaan in ieder geval strijden voor de titel.  

Ook Anita Witzier onder deelnemers Wie is de Mol?
Lees ook

Ook Anita Witzier onder deelnemers Wie is de Mol?

Het lijkt er echter op nóg twee deelnemers al zijn uitgelekt. Mokkels.nl vond namelijk een kiekje waarbij de kandidaten van het twintigste seizoen op een rijtje staan in China. Het lijkt er nu op dat ook presentatrice Leonie ter Braak en voetballer Nathan Rutjes mee gaan doen. En daarmee staat de teller inmiddels op negen, wat betekent dat er waarschijnlijk ergens vandaag nog eens een wordt onthuld. 

© Instagram @max_vdbroek

Wie is de Mol? keert op 11 januari 2020 terug op NPO 1. RTL Boulevard mocht gisteravond een deelnemer onthullen en blikten oud-kandidaten terug op hun deelname, zoals te zien is in de video hieronder. 

Lees meer over
Miljuschka WitzenhausenNathan RutjesLeonie ter BraakBuddy VedderAnita WitzierWie is de Mol?