Nieuw hoofdstuk

Shelly Sterk aan de kant gezet bij SBS tijdens zwangerschap

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPShelly Sterk aan de kant gezet bij SBS tijdens zwangerschap
RTL

Het zit erop voor Shelly Sterk (28) bij SBS. De presentatrice kondigt op Instagram aan dat ze vertrekt bij de zender. Bovendien heeft ze haar laatste uitzending Shownieuws al gehad vóór haar zwangerschapsverlof.

"Jammer en onverwacht"

De fans van Shelly vragen zich al een tijdje af waarom ze niet meer op de zender te zien is. "Nou, het zit zo!", verklaart de 28-jarige. "Tijdens m’n zwangerschapsverlof heb ik te horen gekregen dat ik niet meer terug kom als presentatrice bij Shownieuws. Mijn Talpa-contract loopt in februari af en ze hebben besloten de laatste maanden na m’n verlof zonder mij als presentatrice in te vullen. Dat betekent dat de laatste show voor m’n verlof, ook mijn laatste was."

Shelly Sterk wordt woedend van haatberichten over baby
Lees ook

Shelly Sterk wordt woedend van haatberichten over baby

Het lijkt als donderslag bij heldere hemel te zijn gekomen voor Shelly. "Jammer en onverwacht, want ik had natuurlijk graag nog afscheid willen nemen van m’n lieve collega’s en kijkers", legt de blondine uit in haar bericht. Maar niet getreurd, er komt nog een hele hoop Shelly aan. "Het biedt natuurlijk ook een hoop andere mooie kansen en mogelijkheden. Voor nu dus druk bezig met nieuwe plannen, voor tv en online. Op naar nieuwe avonturen." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Een woordvoerder van Talpa laat aan RTL Boulevard weten dat er nog niet aangenomen is om de presentatrice te vervangen. De keus om het nieuws te brengen tijdens haar verlof was volgens hen ook bewust, omdat ze het haar zo snel mogelijk wilde laten weten.

Lees meer over
Shelly SterkSBSTalpaTelevisieTv-programmaInstagram