Family affair

Gert Verhulst geeft riempje Samson over aan nieuw baasje

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPGert Verhulst geeft riempje Samson over aan nieuw baasje
RTL

Samson & Gert begonnen de dag met hun grote afscheidsshow, waarbij zowat heel België naar een livestream zat te kijken om erachter te komen wie het nieuwe baasje van de hond zou worden. En de keuze is best opvallend.

Samson zal voortaan niet meer met Gert Verhulst samenwerken. De Studio 100-baas neemt afscheid van zijn trouwe viervoeter en deed dat door middel van een speciale show. Hierbij konden mensen meekijken via een livestream. En het allerbelangrijkste was natuurlijk om te weten te komen wie dan het nieuwe baasje zou gaan worden van de hond. Niemand minder dan Gerts dochter Marie neemt het van haar vader over. 

© ANP

Gert heeft zijn hond overgegeven aan dochter Marie. Tijdens de show was ook al een eerste nummer tussen de twee te horen. België speculeerde al enige tijd over wie de opvolger zou gaan worden en al snel werd er gewed op de kinderen van de Studio 100-man. Zowel Marie als grote broer Viktor zijn inmiddels vaste gezichten in het Belgische showbizzland, waardoor er vaak op hen gegokt werd. Uiteindelijk heeft Marie de riem van Samson in handen gekregen. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Gert VerhulstViktor VerhulstTv-programmaTelevisie