Babygloss

Mascha van Beautygloss verwacht eerste kindje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube: @BeautyglossMascha van Beautygloss verwacht eerste kindje
RTL

Heugelijk nieuws voor beautyvlogger Mascha Feoktistova (33) en haar man Gregor van Vlierden. De twee laten op zowel Instagram als op het YouTube-kanaal van Mascha weten in blijde verwachting te zijn.

Mascha, bekend van haar populaire YouTube-kanaal Beautygloss, deelde een selfie met haar, haar man en een echofoto. “Juli 2020”, laat ze haar ruim half miljoen volgers weten. Mascha is altijd open geweest tegenover haar volgers dat een eventuele zwangerschap in haar geval niet vanzelfsprekend is. In het verleden heeft ze al eens laten weten PCOS te hebben, een hormonale afwijking waardoor de eisprong vaak uitblijft.

Internationale filmrol voor Mascha van Beautygloss
Lees ook

Internationale filmrol voor Mascha van Beautygloss

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ook Gregor deelde het nieuws met zijn volgers. Dit deed de fervente sneakers liefhebber door een heuse unboxing video te plaatsen van twee kleine sneakertjes. “One small step”, heeft hij op de doos geschreven. Onder de schoentjes ligt uiteindelijk de echofoto. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het wordt het eerste kindje voor het stel, die in 2017 in het huwelijksbootje stapte. De twee delen veel van hun leven, en het is dan ook niet zo gek dat ook op YouTube het nieuws werd aangekondigd met een video. “Ik ben zwanger”, vertelt ze trots. “Het is gelukt, guys”, vult Gregor zijn vrouw aan. In de video leggen de twee uit over de afgelopen tijd en laten ze zien hoe ze reageerden vlak na de zwangerschapstest. 

Lees meer over
Mascha FeoktistovaZwangerschap