BESCHULDIGD

Kaj van der Ree neemt advocaat in de arm

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKaj van der Ree neemt advocaat in de arm
RTL

YouTuber Kaj van der Ree (28) ligt vandaag flink onder vuur. Meerdere minderjarige meisjes beschuldigen hem namelijk van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Zij beweren allemaal dat de presentator seksueel getinte berichtjes naar ze heeft gestuurd via social media. Kaj reageert via zijn management op deze beschuldigingen.

"We volgen de juridische route en wachten dit af"

De ellende voor de YouTuber begint vandaag. Zij tweet dat Kaj een minderjarige klasgenoot van haar een tijd lang naaktfoto's heeft gestuurd.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

YouTuber Kaj van der Ree beschuldigd van wangedrag
Lees ook

YouTuber Kaj van der Ree beschuldigd van wangedrag

Als antwoord op deze tweet heeft een ander meisje, genaamd Laiza Vunderink, gereageerd dat zij dit ook heeft meegemaakt. Meerdere meisjes hebben dit voorbeeld vervolgens gevolgd. Al deze meisjes zeggen door Kaj benaderd te zijn toen zij minderjarig waren. Hij zou naaktfoto's naar ze hebben gestuurd met de vraag of zij ook naaktfoto's naar hem toe wilden sturen.

Laiza gaat op twitter dieper in op het contact dat ze met Kaj zegt te hebben gehad. Zij beweert dat ze door Kaj is benaderd toen ze veertien was. De YouTuber zou een foto van zijn geslacht hebben laten zien, met de opmerking: "Met deze ga ik je ontmaagden," terwijl hij in diezelfde periode een relatie zou hebben gehad met Dionne Slagter (29), oftewel OnneDi.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het management van Kaj is inmiddels met een statement gekomen naar aanleiding van de aantijgingen. "Kaj heeft een advocaat in de arm genomen. We volgen de juridische route en wachten dit af." Werkgevers van de presentator reageren ook op het nieuws. RTL, waar Kaj freelance presentatieklussen heeft gedaan, zegt het volgende: "Vanuit RTL geven wij geen reactie. We verwijzen door naar het management van Kaj van der Ree."

Ook BNNVARA, waar de YouTuber een presentatieklus doet, laat van zich horen. "We zijn erg geschrokken van de beschuldigingen richting Kaj over seksueel overschrijdend gedrag en willen dat dit tot op de bodem wordt uitgezocht."

 

 

Lees meer over
Kaj van der ReeSeksueel misbruik