BEAUTIFUL

Mascha over zwangerschap: 'Naam weten we al 15 jaar'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Mascha over zwangerschap: 'Naam weten we al 15 jaar'
RTL

De Nederlandse YouTube-ster Mascha Feoktistova en haar vriend Gregor maakten begin dit jaar bekend dat ze voor het eerst ouders gaan worden. Naar aanleiding van dat nieuws sprak RTL Boulevard Mascha, die bekend is van haar YouTube-kanaal Beautygloss

"Ik vond het zo spannend om online te zetten"

Op 4 januari kondigde Mascha op haar persoonlijke Instagram-account aan dat ze zwanger is. Met een foto van een echo, stelt ze haar fans op de hoogte van het heuglijke nieuws. Daarbij laat ze ook weten dat ze in juli van dit jaar uitgerekend is. Aan RTL Boulevard laat ze weten zich kiplekker te voelen. Toch besloot ze haar zwangerschap wel eventjes geheim te houden. "We hebben het echt voor ons gehouden. Je weet nooit hoe het gaat", vertrouwt ze ons toe. 

Mascha van Beautygloss verwacht eerste kindje
Lees ook

Mascha van Beautygloss verwacht eerste kindje

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Na een paar weken besloten de aanstaande ouders het grote nieuws aan iedereen te vertellen. "Als één iemand het weet, dan weet iedereen het", vertelt ze voor onze camera. Gelukkige reageerde iedereen precies zoals ze hadden gehoopt. Mascha:"Iedereen was helemaal blij." En zoals een YouTube-ster beaamt, heeft ze hun reacties ook meteen op beeld vastgelegd. 

De YouTube-ster deelde het nieuws ook meteen met haar trouwe volgers. Hierover zegt ze: "Ik vond het zo spannend om online te zetten (…) maar de reacties waren overweldigend."

Of het een jongetje of meisje wordt, dat weten de aanstaande ouders nog niet. "Het is niet dat we het geheim willen houden, of niet willen vertellen. Maar we weten het gewoon nog niet.” Iets wat ze wél al weten is de naam. "Die hebben we al een jaar of 15 vaststaan", onthult de 33-jarige aan ons. Deze blijven wel nog even geheim, maar voor nu is de 'werknaam' Poppy.

Lees meer over
Mascha FeoktistovaYouTubeZwangerschap