Jan Smit krijgt Engelse les van de nonnen in Vught

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJan Smit krijgt Engelse les van de nonnen in Vught
Alles over het songfestival

Hij wil als presentator van het Eurosongfestival goed beslagen ten ijs komen. Daarom spijkert Jan Smit (34) zijn Engels een beetje bij. Dat doet hij bij taalinstituut Regina Coeli in Vught, dat beter bekend staat als 'de nonnen in Vught'.

"Ik maak me klaar voor het Eurovisiesongfestival"

Jan Smit wordt eerder geassocieerd met een palingsound dan met een vloeiende Engelse babbel. Een goede cursus van de voertaal van het Songfestival is daarom geen overbodige luxe. Op Instagram deelt de zanger een foto met als begeleidende tekst: "Ik maak me klaar voor het Eurovisiesongfestival 2020." Op het kaartje dat hij op de foto vasthoudt, is te zien dat hij bij Regina Coeli in Vught is.

Jan Smit pakt binnenkort de draad weer op
Lees ook

Jan Smit pakt binnenkort de draad weer op

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Edsilia Rombley (41), die het Songfestival samen met Jan en Chantal Janzen presenteert, zal naar verwachting binnenkort ook een bezoekje brengen aan de nonnen. Zij schrijft namelijk 'I'm next' onder de foto van Jan. Chantal Janzen (40) wenst Jan veel succes met zijn bijscholing van de Engelse taal. "YES my man", reageert ze.

De deelname aan de taalcursus lijkt een aanwijzing te zijn dat het weer beter gaat met Jan, die eind vorig jaar bekendmaakte te kampen met een burn-out. Hij liet om die reden de presentatie van een nieuw seizoen De Beste Zangers van Nederland schieten. Dit seizoen zal nu worden gepresenteerd door twee andere Volendammers: Nick & Simon.

Lees meer over
Jan SmitTaal- en letterkundeVught