Zo zoet

Carolien Spoor openhartig over bevalling: ‘Magische dag’

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPCarolien Spoor openhartig over bevalling: ‘Magische dag’
RTL

Carolien Spoor (32) heeft op haar Instagram stil gestaan bij een hele bijzondere dag voor haar en Jon Karthaus (34). Onlangs werd de actrice voor de tweede keer moeder en het was volgens haar ‘een magische dag’.

"Samen kunnen we de wereld aan"

Carolien deelt een zoet kiekje van haar zelf, haar man en de kleine Elias. Hierbij schrijft ze: “Het hoogtepunt van een hele magische dag. Met zonsopgang reden we in alle rust naar het ziekenhuis en aan het einde van de middag mochten we Elias verwelkomen op deze wereld.”

Carolien Spoor bevallen van een zoontje
Lees ook

Carolien Spoor bevallen van een zoontje

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

“Ik ben zo dankbaar dat ik deze keer een natuurlijke bevalling heb mogen ervaren”, vervolgt ze. Ook bedankt ze de liefde van haar leven, Jon. “Samen kunnen we de wereld aan, nu met twee mannetjes sterk om voor te zorgen en ze al het moois te laten zien wat het leven te bieden heeft”, besluit ze haar bericht.

Jon en Carolien werden onlangs voor de tweede keer ouders van een zoontje, Elias. Carolien en Jon trouwden in 2016 in Italië en kort daarna maakten ze bekend dat ze hun eerste kindje verwachtten. Zoontje Otis werd in juni 2017 geboren.

Lees meer over
Carolien SpoorJon KarthausBevalling