LIEFDE GAAT DOOR DE MAAG

MAFS-Chantal trekt eetpatroon van Henk niet

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMAFS-Chantal trekt eetpatroon van Henk niet
RTL

Henk (47) en Chantal (42) zijn het meest spraakmakende stel van dit seizoen Married at First Sight. Veel mensen dachten dat de twee absoluut niet bij elkaar zouden passen. Tot verbazing van velen leek het toch verrassend goed te matchen. Maar nu heeft Chantal toch echt het eerste minpuntje aan 'haar' Henk ontdekt. En nee, het gaat niet over haargroei uit de oren of op erogene zones. Het gaat om zijn eetpatroon.

"Hij wil patat of schnitzel"

Het olijke duo landt na een vlucht in de avond in het Turkse Antalya, waar zij hun huwelijksreis zullen beleven. "Ik heb Chantal even vastgehouden tijdens de vlucht, want ze vindt vliegen een beetje spannend," vertelt Henk. Dat was voor Chantal al niet per se nodig geweest. "Ik voelde me gewoon goed, hoor. Maar het was wel lief van hem."

MAFS-Henk brengt serenade aan 'zijn Chantal'
Lees ook

MAFS-Henk brengt serenade aan 'zijn Chantal'

Als de twee 's avonds wat gaat eten, stuit Chantal op het eerste minpunt. Henk wil namelijk een foto maken bij het uithangbord van, jawel, de McDonalds. "Ik heb een reputatie op werk," legt Henk uit. Enigszins twijfelend stemt de Haagse toch toe. "Mensen daar praten nu over ons, hè. Omdat wij een foto bij dat McDonalds bord maken."

Eenmaal bij het restaurant waar de twee hun eerste diner samen doorbrengt, valt Henk door de mand met zijn eetgewoontes. "Ik lust niet heel veel, nee. Chantal is daar wat makkelijker in. Ik lust wel boontjes met gebakken spekkies, alleen dat hebben ze hier niet. Dus dan ga ik voor safe." En dat valt letterlijk in het verkeerde keelgat bij Chantal. "Ja, hij wil patat of schnitzel. Een hamburger. Ik trek dat niet. Ik ben een lekkere eter." Waar houdt Chantal dan van? "Ja, lekker aardappeltjes met spinazie, een eitje en mayonaise."

Thierry (31) en Sanne (33) weer eens de weg kwijt. Gisteren konden ze de kaartverkoop niet vinden, vandaag een restaurant. Wellicht kan de productie van het programma ze de volgende keer toch een handje helpen. Als Sanne iemand leuk vindt, laat ze dat op een bijzondere manier zien. "Dat doe ik dan een beetje op een plagerige en pesterige manier," legt de blondine uit. Thierry lijkt dus geramd te zitten, gezien alle kleine pesterijtjes. En dat vindt hij wel prima, want hij ziet Sanne zeker zitten.

Robin (40) en Kimberly (34) beginnen aan hun huwelijksnacht en dat lijkt veel goeds te beloven. "Ik denk wel dat er een leuke klik is," vertelt Robin. Dat geldt ook voor de vrolijke Kimberly. "Ik ben heel benieuwd wat hier uit gaat komen," vertelt zij. En over het feit dat er al condooms liggen is ze resoluut: "Dat gaat sowieso nog niet gebeuren, hoor. Hij is dan misschien wel met me getrouwd, maar hij moet me nog wel veroveren."

Antoine (41) en Jeroen (37) lijken het óók goed met elkaar te vinden. En we maakten kennis met het vijfde stel: José en Ferry. Volgens de experts de beste match van dit seizoen.  

Het spraakmakende realityprogramma maakt ook dit seizoen weer de tongen los bij de kijkers thuis. In de video hieronder leggen presentator Carlo Boszhard en seksuologe Eveline Stallaart (38) hoe dat komt.

Lees meer over
RTL GroupMarried at First Sight