doppelgänger

Ongelooflijk: deze vrouw lijkt sprekend op Meghan Markle

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images/Instagram-account @greyson_landOngelooflijk: deze vrouw lijkt sprekend op Meghan Markle
RTL

Het is jammer dat The Crown stopt na het vijfde seizoen, want de body double voor Meghan Markle (38) zouden ze alvast kunnen boeken. Akeisha Land lijkt als twee druppels water op de hertogin van Sussex en de reacties stromen binnen op haar Instagram-account.

"Om vergeleken te worden met een lid van het Britse koningshuis zie ik zeker als een compliment"

Mocht Meghan iemand willen inhuren om haar te imiteren, kan ze Akeisha vragen. De dame maakt furore op Instagram omdat ze zoveel op de hertogin van Sussex lijkt en de reacties stromen dan ook binnen onder haar foto's. Nadat ze een kiekje plaatste met dochtertje Greyson ging het als een lopend vuurtje de social media over. Aan E! News vertelt ze nu wel schijnwerpers in te willen stappen en zelfs als body double te willen werken voor Meghan. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

'Prins Harry en Meghan Markle verhuizen deze zomer naar LA'
Lees ook

'Prins Harry en Meghan Markle verhuizen deze zomer naar LA'

"Het is waanzin geweest", legt ze uit Akeisha aan E! News. Voorheen waren alle comments vooral gericht aan haar schattige dochtertje Greyson, maar nu krijgt ze zelf bakken met kritiek. "Het is heel anders! Ik ben het niet gewend om zo op de voorgrond te treden. Meestal gaat het namelijk over mijn kinderen. Het is best wel overweldigend." Bovendien volgt Akeisha het Britse koningshuis niet op de voet. "Ik volg een fanaccount van Meghan, omdat ik fan ben maar dat is het wel."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De vergelijking met Meghan ziet ze als "enorm compliment", aangezien Akeisha de hertogin "prachtig" vindt. "Om vergeleken te worden met een lid van het Britse koningshuis zie ik zeker als een compliment." De vele reacties die ze ontvangt heeft ertoe geleid dat ze het wel ziet zitten om als dubbelganger van de voormalige actrice op te treden. "Als ze willen dat ik naar een feestje kom verkleed als Meghan, dan ben ik daar voor in." Daarom heeft ze nu grootse plannen om zelf steeds meer op Instagram te zitten en haar kansen te grijpen. 

Nu Meghan meer vrijheid heeft, zou ze Akeisha natuurlijk ook kunnen inhuren om de paparazzi af te leiden. Maar er staat de hertogin van Sussex en haar echtgenoot prins Harry nog een hele hoop andere dingen te wachten, zoals te zien is in de video hieronder. 

Lees meer over
Meghan MarkleUiterlijke verzorgingInstagram