er is er een jarig

Arie en Romy Boomsma dankbaar voor het ouderschap

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @arieboomsmainstagram Arie en Romy Boomsma dankbaar voor het ouderschap
RTL

"Time flies when you’re having fun," opent Arie Boomsma (46) zijn post op Instagram. Dochtertje Bobby mag vandaag alweer vier kaarsjes uitblazen en dat is volgens de presentator en zijn vrouw het perfecte moment om even terug te blikken.

"Vier jaar moederschap, ouderschap en een totaal nieuwe vorm van liefde en samen zijn"

Om de verjaardag van zijn oogappeltje te vieren, deelt Arie een filmpje met zijn ruim 146k volgers van toen het meisje twee jaar oud was. "Toen ik net naar deze video zocht kwam ik heel veel andere beelden tegen. De vliegende tijd in grote stappen weergegeven," schrijft hij bij het clipje.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Romy en Arie Boomsma verwachten derde kindje
Lees ook

Romy en Arie Boomsma verwachten derde kindje

Arie legt onder het bericht uit dat hij zich de laatste jaren meerdere malen heeft afgevraagd hoe het toch komt dat de tijd met kinderen zoveel sneller lijkt te gaan. "Misschien omdat ze je dwingen in het moment te leven. Rond zo’n verjaardag kijk je terug," oppert hij bij zijn volgers. 

Zijn vrouw, Romy Boomsma stond eerder ook al stil bij het moederschap. "Vier jaar moederschap, ouderschap en een totaal nieuwe vorm van liefde en samen zijn," schreef ze bij een foto met haar dochter. Onder de post laat ze weten dat ze rond de verjaardagen van kinderen altijd extra emotioneel is, omdat er weer een jaar voorbij is. "Het emotionele zit hem ook in het besef dat ik zo dankbaar ben dit samen met Arie mee te mogen maken," aldus Romy.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Haar eigen ouders gingen uit elkaar toen ze nog erg jong was. Met die ervaring en het voorbeeld dat ze had, had ze dan ook niet gedacht zichzelf zo te kunnen binden. Romy: "Terwijl ik de slingers ophang, Arie ballonnen opblaast en we samen ‘weet je nog’s’ uitwisselen ben ik me daar extra bewust van. Van mijn moeder die dit altijd alleen deed. Van alle ouders die dit alleen doen (...)  Als kind ben je daar veel minder mee bezig maar nu ik zelf moeder ben is het alsof dat besef met terugwerkende kracht binnenkomt en ik heb me daar toch veel respect voor."

Romy en Arie krijgen na zoontje Mozes Wolf en dochtertje Bobby Jo er binnenkort een derde bij. En dat betekent heel veel slapeloze nachten. Gelukkig heeft Arie dé tip om te zorgen dat je kindje als een blok in slaap valt. 

Lees meer over
Arie Boomsma