echte robinson

Fien deelt nooit eerder vertoonde beelden Expeditie Robinson

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Martijn van GelderFien deelt nooit eerder vertoonde beelden Expeditie Robinson
RTL

Fien Vermeulen zette zichzelf vorig jaar in één klap op de kaart met haar deelname aan 'Expeditie Robinson'. De 28-jarige wist het tot de samensmelting te halen en blikt op Instagram nu terug op haar bijzondere avontuur.

"Soms moet je dan even terug naar de basis"

De video die de nieuwslezeres vandaag post heeft ze nog nooit eerder gedeeld en is gemaakt op de terugweg. Op de beelden is te zien hoe ze hobbelent op de achterbank ligt. "Het deed me even denken aan wanneer je nou echt gelukkig bent", kijkt ze terug op haar avontuur. "Het is best een roerige periode momenteel, zo is het gewoon. Soms moet je dan even terug naar de basis."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Irritaties lopen op (en uit de hand) in 'Expeditie Robinson'
Lees ook

Irritaties lopen op (en uit de hand) in 'Expeditie Robinson'

Achteraf gezien is Fien "nog nooit zo gelukkig geweest als daar in de Filippijnen", zo deelt ze met haar fans. En dat terwijl er destijds een kolonie maden in haar kuit zaten, ze allemaal ontstoken muggenbulten had, al dagen niet meer had geslapen én kampte met een longontsteking. "Ver weg van alles en iedereen die me lief is. Maar ik was zo trots op mezelf. Ik had maar één missie: aan mezelf bewijzen dat ik weer gezond was. Mentaal en fysiek. Dat ik weer mee kon komen." 

Soms, als ze het even niet meer weet, denkt ze terug aan dat gevoel. Fien: "Het kan zo moeilijk zijn om jezelf bij elkaar te pakken en in actie te komen, maar dat is voor mij survivallen."

Fien snapt dat een onbewoond eiland niet alle problemen oplost, maar het kan je wel helpen een keuze te maken. "Veerkracht ontstaat in tijden dat je ruimte hebt om te groeien en juist in actie moet komen. Dus hierbij een beetje inspiratie voor je woensdag: in je eigen basis heb je alles wat je nodig hebt. Daar zit denk ik het geluk. Het mooie is: dat ben jezelf. En daar kan je altijd op terugvallen", inspireert ze haar volgers.

Momenteel is bij Videoland een exclusief seizoen van Temptation Island te zien met onbekende Nederlanders. Volgend seizoen verschijnt er weer een versie met bekende koppies. Is Kees van der Spek een van hen?

Expeditie Robinson NL vs BE kijk je exclusief bij Videoland. Afleveringen gemist? Ook deze zijn uiteraard terug te zien bij Videoland.

Lees meer over
Fien VermeulenExpeditie Robinson