WE'LL NEVER BE ROYALS

Harry en Meghan mogen zichzelf geen Sussex Royals meer noemen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPHarry en Meghan mogen zichzelf geen Sussex Royals meer noemen
RTL

Vervelend nieuws voor Prins Harry (35) en Meghan Markle (38). De twee mogen het predikaat 'Royals' niet meer gebruiken in hun merknaam. Daarom kunnen ze zichzelf dus niet meer 'Sussex Royals' noemen. Harry's grootmoeder, Queen Elizabeth (93) heeft dit besloten.

Dit is zeker vervelend nieuws voor Harry en Meghan, die overigens zélf besloten om afstand te doen van hun koninklijke titels. Ze hebben namelijk een populair Instagram-account, genaamd Sussex Royals. Bovendien hebben ze ook nog veel geld gestoken in een website met de naam Sussex Royals én hebben ze de naam vastgelegd als merknaam. Met het merk zijn Harry en Meghan van plan om tal van dingen te ondernemen, zoals activiteiten voor goede doelen, lesmaterialen en boeken.

Prins Harry en Meghan zet 15 man personeel op straat
Lees ook

Prins Harry en Meghan zet 15 man personeel op straat

Het stel is dus genoodzaakt om een nieuwe merknaam te kiezen voor alles waar ze hun naam aan willen verbinden. Aan The Daily Mail vertelt een bron dat Harry en Meghan hebben geaccepteerd dat ze de naam Sussex Royals niet meer mogen gebruiken. Het besluit van The Queen heeft echter wel grote gevolgen voor de twee. Ze moeten dus hun Instagram, website én merknaam veranderen.

Overigens waren alle leden van het Koninklijk Huis betrokken bij het overleg, ook Harry en Meghan.

De keuze van Harry en Meghan om het Koninklijk Huis te verlaten, was er eentje die de wereld in zijn greep hield. Na een tijdje gaf de Britse prins zelf toelichting over waarom hij en Meghan hun koninklijke functies willen neerleggen.

Lees meer over
Prins HarryMeghan MarkleGroot-Brittannië