bye bye

Temptation Island stuurt dit seizoen wéér een koppel naar huis

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Videoland / RTLTemptation Island stuurt dit seizoen wéér een koppel naar huis
RTL

De exit van Channah en Quentin deed vorig jaar heel wat stof opwaaien tijdens 'Temptation Island VIPS'. Volgens het Instagram-account van 'Team Tempa' is het dit seizoen wéér mis en moet wederom een koppel vroegtijdig de ultieme relatietest verlaten.

'Het smokkelkoppel', zo worden de 27-jarige Gianni en Melissa van 23 genoemd. Volgens geruchten heeft het stel stiekem een telefoon meegesmokkeld tijdens de opnames, zodat ze elkaar konden blijven spreken. Dit gaat tegen alles in waar Temptation voor staat en er zat voor het koppel dan ook niks anders op dan het programma te verlaten.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Temptation-Melissa maakte eerder haar tv-debuut in dit programma
Lees ook

Temptation-Melissa maakte eerder haar tv-debuut in dit programma

De vroegtijdige exit heeft echter geen invloed gehad op hun relatie. De tortelduifjes waren tijdens de jaarwisselingen gewoon samen in Curaçao en een tijdje terug deelde Melissa ook nog een romantische foto met haar lief.

Zach en Simone zouden als extra koppel naar Thailand zijn afgereisd. Op het de roddelaccount werd eerder al beweerd dat niet vier, maar vijf koppels deel zouden nemen aan de allesbeslissende test. RTL wil niet inhoudelijk ingaan op de geruchten.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Temptation Island