verdrietig

90210-collega's staan stil bij overleden Luke Perry

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images90210-collega's staan stil bij overleden Luke Perry
RTL

Het is alweer een jaar geleden dat Luke Perry is overleden. De 90210-acteur werd in februari 2019 getroffen door een beroerte en overleed uiteindelijk op 4 maart. Collega’s en vrienden staan dan ook stil bij deze moeilijke dag.

"Tijd heelt alle wonden, maar de pijn blijft altijd"

90210-collega Ian Ziering deelde op zijn Instagram een foto uit de oude doos van hemzelf en Luke Perry. “Moeilijk te geloven dat het alweer een jaar geleden is dat we Luke verloren. Tijd heelt alle wonden, maar de pijn blijft altijd. Ik mis je enorm”, schreef hij erbij.

90210-cast brengt eerbetoon aan Luke Perry in nieuwe seizoen
Lees ook

90210-cast brengt eerbetoon aan Luke Perry in nieuwe seizoen

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ook Vincent Young staat stil bij het onverwachte overlijden van zijn vriend. “Op jou, Luke. Vandaag een drankje om je te herdenken en ik ben blij dat ik een kans heb gehad om met je te werken en te heb leren kennen.”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Luke was vooral bekend door zijn rol in Beverly Hills, 90201, maar dankzij zijn rol in Riverdale wist hij een jongere generatie te bereiken. De acteur belandde op 28 februari 2019 in het ziekenhuis nadat hij werd getroffen door een beroerte. Luke werd sindsdien in slaap gehouden in de hoop dat zijn hersenen zouden herstellen. Op 4 maart overleed de acteur op 52-jarige leeftijd.