Mocht meeghan

Meghan Markle voor het eerst gespot in Londen na Megxit

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesMeghan Markle voor het eerst gespot in Londen na Megxit
RTL

Prins Harry (35) is momenteel druk bezig met een heuse ‘afscheidstour’ voordat hij samen met Meghan Markle (38) vertrekt. De twee laten binnenkort zowel het Britse koningshuis als ook het Verenigd Koninkrijk achter zich. Eerder zagen we Harry al op verschillende evenementen, maar nu is ook Meghan voor het eerst in het openbaar gespot.

Het stel bezocht het jaarlijkse Endeavour Fund Awards in Londen. Het evenement staat stil bij de prestaties, gewonde en zieke militairen die het afgelopen jaar hebben deelgenomen aan opmerkelijke sport- en avontuurlijke uitdagingen. Zowel Harry als Meghan hebben een award uitgereikt. Het is het eerste gezamenlijke uitje van de twee nadat ze vertelden een stap terug te willen doen binnen de koninklijke familie. Momenteel zijn ze druk bezig met de verhuizing naar Canada.

‘Meghan Markle wil niets liever dan rol in superheldenfilm’
Lees ook

‘Meghan Markle wil niets liever dan rol in superheldenfilm’

© Getty Images

Hoewel de aankondiging van het stel zorgde voor gemengde reacties onder de Britse bevolking, werden ze toch met veel gejuich en applaus binnengehaald. Harry en Meghan moesten weer en wind trotseren om aanwezig te zijn, maar leken dolgelukkig.

Het is aftellen geblazen voor de hertog en hertogin van Sussex. Komende maandag wordt het stel verwacht tijdens de zogenoemde Commonwealth Day service in de Westminster Abbey, samen met de Queen en prins William en Kate Middleton. Dat wordt dan de eerste keer dat de gehele familie in het openbaar treedt sinds de onderhandelingen over het vertrek. Vanaf 1 april zal het stel op eigen benen moeten staan en dat heeft nog flink wat voeten in de aarde. 

Lees meer over
Meghan MarklePrins Harry