Weer G3nieten

OG3NE pakt draad weer op na ziekte Amy

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPOG3NE pakt draad weer op na ziekte Amy
RTL

Het was een flinke domper voor de fans van OG3NE. De meidengroep moest enkele optredens schrappen nadat Amy (24) te ziek was om op te treden. De zangeres heeft de afgelopen tijd flink gefocust op haar gezondheid, maar was toch niet fit genoeg om weer het podium op te gaan. De zussen hebben nu gelukkig goed nieuws.

"Het was een kleine kans dat ze op tijd beter zou zijn"

Volgens een bericht op de Instagram-account van de meiden heeft Amy de laatste tijd niets anders gedaan dan focussen op haar gezondheid en probeert nu te herstellen en uit te rusten onder begeleiding van haar arts. “Het was een kleine kans dat ze op tijd beter zou zijn voor de drie shows van deze week, maar we bleven positief. Helaas moeten we nu concluderen dat ze nog niet in staat is om 2,5 uur per avond te kunnen spetteren in het theater”, zo lieten de zussen weten.

Rolf Sanchez: 'Ik heb het bed gedeeld met OG3NE-zangeres'
Lees ook

Rolf Sanchez: 'Ik heb het bed gedeeld met OG3NE-zangeres'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Blijkbaar gaat het nu een stuk beter met Amy en is ze fit genoeg om de optredens in te halen. In totaal zijn er vier optredens die ingehaald moeten worden. In Schiedam, Tiel, Bussum en Drachten kunnen de fans met een kaartje zich verheugen op een muzikale avond. Op Instagram zijn inmiddels de nieuwe datums bekendgemaakt.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Amy VolLisa VolShelley VolOG3NE