niet verantwoord

Miley Cyrus is klaar met hamstergekte

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesMiley Cyrus is klaar met hamstergekte
RTL

De hele wereld is in paniek door het coronavirus. Overal ter werelden worden schappen leeggekocht in supermarkten. Volgens Miley Cyrus (27) is die hamstergekte nergens voor nodig en zelfs heel gevaarlijk, meldt ze op Instagram.

"Niémand hoeft zoveel soep in huis te halen"

"Wees zorgzaam, respectvol, medelevend, menselijk", schrijft Miley bij een oud filmpje uit Hannah Montana. De zangeres vraagt aandacht voor de hamstergekte die over de hele wereld lijkt te zijn toegeslagen. "Niémand hoeft zoveel soep in huis te halen", zegt ze.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Cody Simpson reageert op geruchten zwangerschap Miley Cyrus
Lees ook

Cody Simpson reageert op geruchten zwangerschap Miley Cyrus

Bovendien wil Miley haar volgers nog iets belangrijks bijbrengen. "Hoe meer je hamstert, hoe duurder en schaarser de eerste levensbehoeften zullen worden", klinkt het. "Daardoor zullen velen zonder de essentiële producten gaan zitten." Miley moedigt haar volgers dan ook aan om 'terughoudend' te zijn. "Het is ongelooflijk moeilijk om goede beslissingen te maken als je in paniek bent, maar denk twee keer na voordat je die angst achterna gaat en onverantwoord te werk gaat." 

Daar laat Miley het niet bij. "Er is genoeg voor iedereen, als we een beetje voor elkaar blijven zorgen. Dit is je uitgelezen kans om een leider te zijn."

Ook de met corona besmette modeontwerpster Josh Veldhuizen vraagt zich af wat we 'met z'n allen aan het doen' zijn, zoals je kunt zien in de video hieronder. 

Lees meer over
Miley CyrusCoronavirusSupermarktVoedselVoedingInstagramSociale Media