paniek-momentje

Daniël reageert op hereniging met Love Island-kandidaten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL BoulevardDaniël reageert op hereniging met Love Island-kandidaten
RTL

Bekend Nederland heeft opeens zeeën van tijd nu optredens zijn gecanceld en opnames stilliggen. Wat ze zoal doen met hun vrije tijd? Je ziet het in Sterren in Quarantaine van RTL Boulevard. Vandaag krijgen we een inkijkje in het leven van ‘Love Island’-winnaar Daniël van Pienbroek.

"Het is heel onwerkelijk om te zien dat ik daar ben geweest"

Love Island-deelneemster had corona terwijl ze in de villa zat
Lees ook

Love Island-deelneemster had corona terwijl ze in de villa zat

Daniël wist zich bij binnenkomst in de villa al gauw te ontpoppen tot de publieksfavoriet van Love Island. Het was dan ook geen verrassing dat hij, samen met zijn toenmalige crush Floor, door de kijkers werd uitgeroepen tot de grote winnaar van het veelbekeken RTL-programma. 

De liefde tussen de love birds liep echter al gauw spaak en sindsdien hebben de twee elkaar niet meer gezien. Maar traditiegetrouw zal er ook dit jaar een speciale Love Island-reünie komen, wat betekent dat Daniël weer oog in oog zal komen te staan met zijn voormalige liefje.

En dat vindt de blonde spierbundel best wel een raar idee, zo laat hij weten in de Sterren In Quarantaine-vlog. “Ik heb net de eerste afleveringen van Love Island gekeken. Het is de eerste keer dat ik ze heb gezien. Ik vond het heel raar. Het is heel onwerkelijk om te zien dat ik daar ben geweest. Ik denk dat als de reünie er binnenkort is, dat ik het ook heel raar vind om iedereen weer te zien.”

Voordat de fans kunnen gaan genieten van de nu al veelbesproken reünie, kunnen ze zich in de tussentijd vermaken met de video’s op Daniel zijn eigen YouTube-kanaal. Zo is nu te zien hoe Daniël een challenge verliest van zijn beste vriend, waardoor hij genoodzaakt is naakt te gaan skateboarden.

Hier vind je alle video's van Sterren in Quarantaine. Wat doen bijvoorbeeld Quentin en Channah?

Sterren in Quarantaine© RTL Boulevard
Sterren in Quarantaine
Lees meer over
Love Island