ring me up

Melissa uit Temptation reageert op meesmokkelen telefoon

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Temptation IslandMelissa uit Temptation reageert op meesmokkelen telefoon
RTL

Chaos alom deze week in 'Temptation Island'. Niet alleen wordt er op de beruchte gong geslagen, Roshina krijgt ook nog eens hartbrekende beelden te zien van haar vriend Karim. Om haar op te vrolijken, besluit Melissa een geheim met haar te delen: ze heeft een telefoon meegesmokkeld.

"Ik heb een slot op mijn koffer, dus daar kunnen ze niet in"

De meiden zitten er in aflevering zeven, die nu te zien is bij Videoland, enorm doorheen. Vooral het emmertje van Roshina is overgelopen. Ze wil dan ook niets liever dan haar vriend spreken, maar zo werkt het niet in Temptation Island. Toch heeft haar steun en toeverlaat Melissa een oplossing. De 24-jarige heeft stiekem een telefoon meegesmokkeld.

Gong gaat voor het eerst af in Temptation Island en zorgt voor stress
Lees ook

Gong gaat voor het eerst af in Temptation Island en zorgt voor stress

"Ik kan Gianni bereiken", klinkt het uit de badkamer, waar de meiden geen idee hebben dat hun stemmen worden opgenomen. "Deze werkt overal (…) Ik heb een slot op mijn koffer, dus daar kunnen ze niet in." In een Q&A reageert Melissa nu op alle ophef.

Hoewel ze geen spijt heeft van haar deelname, zou ze in de toekomst wel even twee keer nadenken. "Ik weet dat de anderen het wel gewoon naar hun zin hadden, maar voor mij was het niet echt… dat was ook wel te zien", vertelt ze in de video. De enige reden dat ze ging, was omdat ze een aantal afspraken had gemaakt met productie. Maar eenmaal aangekomen bleken deze afspraken niet langer te gelden.

Op de vraag of ze nu een telefoon meegesmokkeld heeft of niet, blijft ze mysterieus. "Ja… en nee", antwoordt ze. "Hoe dat helemaal zit en alles daarover ga ik nog een keer uitleggen, in een andere vlog." Wat ze al wél kan vertellen is dat ze op de badkamer niet anders deed dan tanden poetsen, douchen ect. "Of me verstoppen voor de cameraploeg, daar was ik ook best wel goed in." Hmmm, to be continued…

De productie van het programma zou niet blij zijn met de actie van Melissa en zouden haar samen met Gianni naar huis hebben gestuurd. Vorig jaar moest Quentin en Channah het schip ruimen. In deze video vertelt Channah over haar tijd:

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Lees meer over
Temptation Island