Lockdown for what

Het lijkt dik aan tussen Arda en Amber uit Temptation

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLHet lijkt dik aan tussen Arda en Amber uit Temptation
RTL

Hoewel 'Temptation Island' momenteel nog in volle gang is en we dus nog altijd op het puntje van onze stoel zitten, zijn de deelnemers natuurlijk een stukje verder. Als we de speurneuzen van Team Tempa mogen geloven lijkt er dan ook een vonk te zijn overgesprongen tussen een verleidster en een kandidaat.

Op de Facebook-pagina van Team Tempa zijn enkele foto’s gedeeld waarop te zien is hoe Arda, die samen met Elke de ultieme relatietest is aangegaan, en verleidster Amber wel heel vaak in hetzelfde appartement zijn.

Hoewel de twee niet samen op de foto staan, zijn er wel enkele bijzondere aanwijzingen te vinden. Zo valt het bijvoorbeeld op dat er op enkele foto’s dezelfde klok te spotten valt. De eventuele vonk tussen de twee komt niet helemaal als een verrassing. In Temptation Island werd namelijk al snel duidelijk dat de twee elkaar wel zien zitten.

Gong gaat voor het eerst af in Temptation Island en zorgt voor stress
Lees ook

Gong gaat voor het eerst af in Temptation Island en zorgt voor stress

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het is niet het eerste nieuwtje wat de kandidaten zelf ‘lekken’ via hun eigen social media. Eerder deelde een Temptation-koppel al enkele zoete kiekjes waaruit blijkt dat zij de ultieme relatie test wél overleven.

Als je meedoet aan een programma weet je dat je Instagram onder de loep wordt genomen. Zo weet ook Daniël, die afgelopen seizoen te zien was in Love Island. Voor RTL Boulevard nam hij deze video op:

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Lees meer over
Temptation Island