all you need is love

Grigor uit Temptation reageert op roddels over geaardheid

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Ben Zander - Raw ProductionsGrigor uit Temptation reageert op roddels over geaardheid
RTL

'Temptation Island'-verleider Grigor (28) is langzaam het hart van Roshina aan het verleiden. Toch denken veel kijkers dat hij eigenlijk meer op mannen valt. In de Belgische krant 'Het Laatste Nieuws' reageert hij op deze geruchten.

"Ik ben de tel kwijt met hoeveel vrouwen ik al geslapen heb"

Volgens de Vlaamse stylist klopt er niets van de roddels. Hij wil dan ook een misverstand uit de wereld helpen: "Ik homo? Ik ben de tel kwijt met hoeveel vrouwen ik al geslapen heb." Eerder vertelde de spierbundel al dat hij vaak zijn zelfverzekerdheid gebruikt om dames te lokken. Zijn tactiek? De beste vriend worden van de dames en hen troosten na het zien van slechte kampvuurbeelden. "Ik ben katholiek opgevoed, maar het gebod ‘doe nooit wat onkuisheid is’ lapte ik al vaak aan m’n laars”, aldus de verleider. 

Dit koppel vervangt Gianni en Melissa in Temptation Island
Lees ook

Dit koppel vervangt Gianni en Melissa in Temptation Island

Een leugentje om bestwil is hem dan ook niet vreemd, want hoewel hij close lijkt met Roshina is dat volgens hem allemaal een spelletje. "Al speel ik een rolletje, want geen enkele van de dames is mijn ding", aldus Grigor.

Hij was niet altijd zo'n krachtpatser. "Als prille tiener was ik verlegen tegenover meisjes. Ik was een mager ventje en dacht: ze zien mij toch niet staan. En ik durfde niet op een meisje af te stappen", vertelde hij eerder in weekblad TV Familie. "Toen leerde ik mensen kennen die bezig waren met fitness en begon ik me op m’n lichaam toe te leggen. Naarmate ik meer en meer spieren kweekte, groeide mijn zelfvertrouwen."

Als je meedoet aan een programma weet je dat je Instagram onder de loep wordt genomen. Zo weten ook Channah en Quentin, die vorig jaar meededen als koppel. Voor RTL Boulevard namen ze deze video op:

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Lees meer over
Temptation Island