spill the tea

Angela van Temptation: 'Er zijn mensen vreemdgegaan'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© YouTube-kanaal AngelastolemynameAngela van Temptation: 'Er zijn mensen vreemdgegaan'
RTL

Hoewel ze officieel hun mond moeten houden, doet 'Temptation Island'-deelneemster Angela tóch een boekje open op haar YouTube-kanaal over de afloop van het programma. Hoewel ze niet kan zeggen om wie het gaat, bevestigt ze dat er wel degelijk iemand de mist in gaat.

"Aangezien het zo duidelijk te zien is in de trailers"

Omdat Angela elke dag honderden vragen krijgt, besluit ze een Q&A op te nemen. Eén van de meest gestelde vragen is of ze spijt heeft van haar deelname. "Ik ben al met een mindset naar Temptation gegaan van: wat er ook gebeurt, ik ga sowieso blij zijn", vertelt ze in de video. Ze bedoelt hiermee dat ze, of er nu iemand vreemd zou gaan of niet, haar antwoorden zou krijgen. 

Hoewel ze zwijgt over hoe de relatie tussen haar en Christian nu is, kijkt ze met een goed gevoel terug op het programma. Ze heeft zelfs een beetje heimwee: "Als ik die beelden zo terugzie, met de meisjes dan krijg ik wel een beetje heimwee. Het was wel een leuke tijd."

Grigor uit Temptation reageert op roddels over geaardheid
Lees ook

Grigor uit Temptation reageert op roddels over geaardheid

Toch moet ze er niet aan denken om mee te doen aan nog een realityprogramma, zoals Ex on the Beach. "Omdat ik daar niet echt een meerwaarde in zie", legt de danseres uit. "Temptation is al een beetje een risky programma, maar daar haal je nog wel iets uit. Zeg nooit nooit, maar op dit moment zou ik niet meedoen."

Op haar YouTube-kanaal verklapt ze ook dat niet iedereen er zonder kleerscheren uitkwam. "Normaal gesproken zou ik hier niet op mogen antwoorden. Maar aangezien het zo duidelijk te zien is in de trailers, ja er is iemand of er zijn meerdere mensen vreemdgegaan."

Thomas weet alles van vreemdgaan. Zijn Yasmin zoende vorig jaar met een verleider, waarna alle knoppen doorsloegen.

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Lees meer over
VideolandTemptation Island