keeping up

Is ze nou zwanger of niet? Kourtney Kardashian reageert

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPIs ze nou zwanger of niet? Kourtney Kardashian reageert
RTL

Een nieuwe dag, een nieuw drama voor de Kardashian-familie. Ditmaal draait het om Kourtney (40), van wie beweerd wordt dat ze zwanger is - ook al weet ze daar zelf niets van af.

"Ik vind het heel vrouwelijk om rondingen te hebben"

Een sexy kiekje online zetten is de Kardashians zeker niet vreemd. Maar toen Kourtney er eentje plaatste waarop ze in ondergoed en een oranje tuniek stond, maakte dat desalniettemin de tongen los. Haar volgers zijn er namelijk van overtuigd dat de realityster in verwachting is van haar vierde kindje.

Dat viel eerst nog wel goed bij Kourtney, die toegaf dat een nieuwe baby een 'zegen' zou zijn. Maar nu heeft ze er schoon genoeg van dat men steeds maar blijft denken dat ze zwanger is. 

 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kim Kardashian krijgt glasharde kritiek van dochter North
Lees ook

Kim Kardashian krijgt glasharde kritiek van dochter North

Tijdens een Instagram Live-sessie vertelt ze dat ze de foto deelde omdat ze wist dat er 'niet zwanger uitzag.' De vele reacties vond ze dan ook 'beledigend'. "Ik ben drie keer zwanger geweest, dus ik weet heel goed mijn leven er dan uitziet. Ik vind het heel vrouwelijk om rondingen te hebben en mijn lichaam te omarmen." De realityster mist de goede oude tijden van social media. "Niemand lette op de captions. Toen was het nog leuk. Kunnen jullie je nog herinneren dat we konden zijn wie we wilden?"

Kourtney heeft drie kinderen met haar ex-vriend Scott Disick: Mason (10), Penelope (7) en Reign (5). De Keeping Up With the Kardashians-ster heeft een knipperlichtrelatie met Younes Benjima, waarvan het onduidelijk is of het op dit moment nog aan is.

Jonger zusje Kim houdt zich met heel andere dingen bezig en neemt het justitiële systeem in Amerika op de schop. Ze heeft er zelfs een documentaire over gemaakt.

Lees meer over
Kourtney KardashianZwangerschapRelatieLiefdeBabyBevallingInstagramSociale Media