Papagaatje leef je nog?

'Parkietenrel' in Mr. Frank Visser eindigt met fikse bedreigingen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© SBS/ Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? 16-04-2020'Parkietenrel' in Mr. Frank Visser eindigt met fikse bedreigingen
RTL

Viktor Brand, de trouwe compagnon van Mr. Frank Visser, reist door Nederland om voor het nieuwe seizoen van ‘Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?’ updates te krijgen over eerder opgeloste zaken. De eerste aflevering was meteen een schot in de roos, want kijkers wisten niet wat ze zagen toen nooit vertoonde beelden voorbijkwamen.

"Jij moet echt uitkijken, echt"

In deze eerste aflevering zien we hoe het nu gaat met Annet en haar buurvrouw Nel. Annet werd namelijk knettergek van alle veertig parkieten die Nel in haar tuin hield, maar Nel zag het alleen maar als rustgevende achtergrondgeluiden. Het zorgde ervoor dat Annet niet meer rustig een boek kon lezen of kon mediteren.

Burenruzie uit Frank Visser-programma ontaardt in schietpartij
Lees ook

Burenruzie uit Frank Visser-programma ontaardt in schietpartij

De originele uitzending uit 2019 was al veelbesproken omdat bleek dat Annet niet in haar eerste leugen is gesmoord. Destijds tierde Nel dat Annet haar vogels had natgespoten met een waterpistool. “Oh echt”, reageerde Annet verbaasd om het voorval vervolgens glashard te ontkennen. Maar nog geen tien seconden na haar uitspraak kwam ze hier al op terug. “Mag dit even over? Ik heb inderdaad een waterpistool en ik moet eerlijk zeggen dat ik wel eens gespoten heb. Vanuit frustratie.” Het zorgde destijds voor flink wat hilariteit, maar het zette de verhoudingen tussen Annet en Nel op scherp.

Dat blijkt vooral nu Viktor weer terug is om polshoogte te nemen en laat zien hoe het destijds na de uitzending uit de hand liep. De zoon en schoonzoon van Nel schoten namelijk ontzettend uit hun slof. “Jij moet echt uitkijken, echt”, riep haar zoon richting Annet. “Je gaat eraan. Jij moet uitkijken.” Ook haar schoonzoon deed nog een duit in het zakje door haar een ernstige ziekte te verwensen.

Het parkietenhok is inmiddels geblindeerd en er zijn zelfs enkele parkieten weggedaan. Hoewel de rust nu lijkt wedergekeerd, wil Nel toch niet meer voor de camera verschijnen. Met Annet gaat het inmiddels wel helemaal goed. Ze heeft de rust weer in haar eigen huis teruggevonden.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De aflevering terugzien kan hierMr. Frank Visser: hoe is het nu met? Is elke donderdagavond te zien om 21:30 uur te zien op SBS 6.

Lees meer over
Mr. Frank VisserViktor Brand