(s)ex on the beach

Had Temptation-Eline naast Arda seks met nóg een deelnemer?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Temptation IslandHad Temptation-Eline naast Arda seks met nóg een deelnemer?
RTL

De verleiders van 'Temptation Island' hebben allemaal maar één doel voor ogen: de koppels doen falen. Eline slaagde als eerste in deze missie en belandde met Arda in bed. Hoewel de twee op beeld fantaseerden over een toekomst samen, doet alles vermoeden dat het bij een vakantieliefde is gebleven.

"Ik weet niet wat zij samen gedaan hebben, maar de sex met Eline was zeker niet mis"

Arda en Eline hebben het tijdens de opnames meer dan gezellig. De Temptation-hunk denkt stiekem zelfs al na over een toekomst samen in Hasselt. Toch ontbreekt eenmaal terug in België ieder spoor van de verleidster. Het lijkt daarentegen dik aan tussen Arda en Amber. De twee worden constant samen gespot, terwijl Eline nergens te bekennen is.

Romee uit Temptation wist dat ze Zach in bed zou krijgen
Lees ook

Romee uit Temptation wist dat ze Zach in bed zou krijgen

Ondertussen is Arda ook langzaam aan het terugkrabbelen. Zo beweerde hij onlangs op de biechtstoel van Goedele Liekens nog dat de seks met Eline 'niet bepaald top was'. Maar daar denkt een derde deelnemer heel anders over.

Eline lijkt namelijk óók het bed te hebben gedeeld met verleider Daan. En die versprak zich op social media. 'Ik weet niet wat zij samen gedaan hebben, maar de sex met Eline was zeker niet mis', zo schreef hij in een reactie op Instagram. Hoewel niet duidelijk is of dit vóór of ná de relatietest is gebeurd, zorgt het voor heel wat vraagtekens. Wat betekent dit bijvoorbeeld voor haar prille relatie met Arda?

Bekijk de hele aflevering van Arda in Goedele On Top nu op Videoland. Nog meer drama? Kijk dan onze serie Temptation Gossip. Alle video's zie je hier.

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Of kijk alvast vooruit bij Videoland

Lees meer over
Temptation Island