vieze dingen doen

Verleider probeerde Temptation-Annelien te versieren

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Temptation IslandVerleider probeerde Temptation-Annelien te versieren
RTL

Annelien Coorevits (33) is al seizoenen lang de presentatrice van 'Temptation Island'. De afgelopen jaren heeft de blondine al heel wat voorbij zien komen, maar één verleider vergeet ze nooit meer. En dat heeft alles te maken met déze gedenkwaardige uitspraak.

"Toen dacht ik echt..."

De presentatrice heeft de meest gestoorde dingen voorbij zien komen de afgelopen vijf seizoenen, maar wie haar het meest is bijgebleven is toch wel verleider Alex Maas. De spierbundel wilde namelijk maar al te graag 'vieze dingen doen' met Annelien. "Ik ga nooit vergeten dat hij zei tegen mij: 'Ik ben een trofee, jij moet mij verdienen. Dus als je het een keer wil proberen.' En toen dacht ik echt...", vertelt ze in gesprek met Kat Kerkhofs.

Had Temptation-Eline naast Arda seks met nóg een deelnemer?
Lees ook

Had Temptation-Eline naast Arda seks met nóg een deelnemer?

Ook vertelt de presentatrice soms moeite te hebben haar gezicht in de plooi te houden als ze met de kandidaten praat. "Dan geven ze een reactie en dan moet ik echt even een take opnieuw doen."

"Ik ben net Zwitserland", gaat ze verder. "Ik ben wel 'team vrouw', maar ik mag me nooit te veel uitspreken want je weet nooit hoe die vrouwen ertegenover staan.” Het moeilijkste vindt Annelien om haar mening voor zich te houden en de meiden niet te troosten. Als de camera uit is neemt ze hen dan ook regelmatig even apart. "Er zijn momenten geweest dat iedereen aan het huilen was en toen vroeg ik of ze de opnames even vijf minuten stil wilde leggen. Je moet ook denken aan het menselijke aspect."

Nog meer drama? Kijk dan onze serie Temptation Gossip. Alle video's zie je hier.

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Of kijk alvast vooruit bij Videoland

Lees meer over
Temptation Island